Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ντέρμπι πρωταθλήματος στην COSMOTE TV

Το ντέρμπι πρωταθλήματος στην COSMOTE TV
Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 - 00:22

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου έγινε το πρώτο φετινό ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα. Την Κυριακή 16/11 οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά. Στο ίδιο κλειστό, με το ματς να είναι για το ελληνικό πρωτάθλημα. Κι αυτή τη φορά θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένοι για τις 18:00, αλλά η μετάδοση θα ξεκινήσει 90 λεπτά νωρίτερα.

Μέσα από τη συχνότητα του COSMOTE SPORT 4HD. Με το pregame που θα αρχίζει στις 16:30μ με τους Ρήγα Δάρδαλη και Δημήτρη Παπανικολάου, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, Άρης Μπάρκας, Κώστας Κατέβας, Πάρης Τσελεπίδης και Δημήτρης Ζαφειρόπουλος θα καταγράφουν κάθε βήμα των δύο αποστολών από τη στιγμή της άφιξής τους στο ΟΑΚΑ.

Στις 18:00 ο Βασίλης Σκουντής, θα περιγράψει τον αγώνα σε σχολιασμό του Δημήτρη Παπανικολάου και αμέσως μετά τη λήξη θα ακολουθήσει το post game, με δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών. Ακόμα, οι φίλοι του μπάσκετ θα παρακολουθήσουν πριν την έναρξη του pregame (σ.σ.: την Κυριακή 18/11 στις 15:30, στο CS4), τη συνέντευξη του Ντίνο Ράτζα στους Βασίλη Σκουντή και Ρήγα Δάρδαλη για τις στιγμές που πέρασε στα παρκέ φορώντας τη φανέλα και των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης