Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H Nova δεν θέλει εμβόλιμη αγωνιστική

H Nova δεν θέλει εμβόλιμη αγωνιστική
Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 - 22:02

Κάθετα αντίθετη στη διεξαγωγή εμβόλιμα της 15ης αγωνιστικής είναι η Nova. Αυτό αναφέρει και η επιστολή που έστειλαν στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος για το θέμα της αναβολής της 15ης αγωνιστικής, μετά την αποχή των διαιτητών για την επίθεση στον Τζήλο.

Στην επιστολή που απέστειλε προς τη Σούπερ Λίγκα, η συνδρομητική πλατφόρμα επισημαίνει πώς «το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής πρέπει να αποφασίσει και να εισηγηθεί άμεσα στην ΕΠΟ τη λύση αυτή, ξεπερνώντας στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ. Η Nova ζητάει από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας “να πράξει κάθε τι αναγκαίο” προκειμένου να συνεννοηθούν όλοι οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική που θα διεξαχθεί μεσοβδόμαδα».

Τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού επισημαίνουν ακόμα πώς «με δεδομένο ότι οι διαιτητές θα επανεκτιμήσουν την στάση τους στις 4/1/2019, το πιθανότερο σενάριο είναι η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-13-14/1 ολοκληρώνοντας τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά και θα ολοκληρωθεί μια εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό».

Διαβάστε επίσης