Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτος σε κυκλοφορία ο «Κόκκινος Πρωταθλητής»!

Πρώτος σε κυκλοφορία ο «Κόκκινος Πρωταθλητής»!
Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 - 21:07

Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε με τον κορονοϊό να έχει πλήξει πολλές εταιρείες, η μάχη στα Μέσα ενημέρωσης συνεχίζεται. Με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» μάλιστα, να είναι πρώτη εφημερίδα σε κυκλοφορία, σύμφωνα με την τελευταία έκδοση που έχει καταμετρηθεί πανελλαδικά.

Την Παρασκευή 3 Απριλίου έτσι, ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» ήταν πρώτος με κυκλοφορία 1750 φύλλων, με το «ΦΩΣ» να ακολουθεί με 1720.

Στα 1140 φύλλα είναι η Sportday, με 740 η «ΩΡΑ», ενώ 370 πούλησε η εφημερίδα «Πράσινη».

Mε ένα ξεχωριστό μήνυμα στο Facebook μάλιστα, ο Σωτήρης Πουλόπουλος, εκδότης του «Κόκκινου Πρωταθλητή» έσπευσε να ευχαριστήσει αναγνώστες και δημοσιογράφους για την προσπάθειά τους.

«Έρχεται πολύ όμορφο καλοκαίρι. Αρκεί να αναζητήσουμε τις ΑΞΙΕΣ που θα μάθαμε πλέον να ξεχωρίζουμε: ποιοι μας ΑΓΑΠΗΣΑΝ αληθινά, ποιοι μας ΑΞΙΖΟΥΝ, ποιοι στέκονται δίπλα σας με ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ, μιλάω για τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ! Τι πιο όμορφο από πρωινό καφεδάκι, δυνατό τοστ και ΑΛΗΘΙΝΕΣ ειδήσεις από ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Ποιότητα στη ζωή κι από μας μια ΤΕΡΆΣΤΙΑ αγκαλιά που Σε δύσκολες εποχές μας φέρατε στην ΚΟΡΥΦΗ. Αυτό όμως είναι το λιγότερο. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά...

Διαβάστε επίσης