Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραγδαία άνοδος και στο Tik Tok! (video)

Ραγδαία άνοδος και στο Tik Tok! (video)
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - 13:31

Η δραστηριότητα του Ολυμπιακού, στα Social Media είναι εξαιρετική! Διαρκώς αναπτύσσεται το όνομα του Συλλόγου, σε κάθε πλατφόρμα Social Media και πλέον, τα νούμερα έχουν τέτοια εκτόξευση που, όπως και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, έτσι και εδώ, ο Θρύλος «παίζει μπάλα» σε… άλλο επίπεδο!

Τρανό παράδειγμα το… νεότερο μέλος της «οικογένειας» των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, στο οποίο αναπτύσσεται η ΠΑΕ: Το Tik Tok. Προκαλώντας αίσθηση, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Θρύλος έφτασε κιόλας τους 50.000 ακολούθους και… συνεχίζει, διαρκώς, να αναπτύσσεται και να μεγαλώνει!

Όπως και σε όλα τα υπόλοιπα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, στα οποία είναι ενεργή η ΠΑΕ Ολυμπιακός, έτσι και εδώ, ο κόσμος του Θρύλου, έχει την ευκαιρία να απολαύσει πρωτότυπο περιεχόμενο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ΓΑΥΡΩΝ! Με πλούσια θεματολογία, ωραίες ιδέες και βίντεο που σε κάνουν να… πανηγυρίζεις, ο Θρύλος δείχνει τον δρόμο και στο Tik Tok.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΟΙ στις 21:30 στο gavros.gr! (photo)

ΟΛΟΙ στις 21:30 στο gavros.gr! (photo)

Θέλετε να νιώσετε το ντέρμπι Ολυμπιακά και δεν έχετε εικόνα; Είμαστε εδώ για εσάς και για τον Θρύλο μας! Τα λέμε λίγο πριν τις 21:30...