Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι gavros.gr στις 21:30!

Όλοι gavros.gr στις 21:30!
Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 - 16:02

Μεγάλο βράδυ! Ακόμη ένα! Μεγάλο, μεγάλο βράδυ! Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά στην κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Ενός τίτλου που όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού ονειρεύεται και πλέον, βλέπει να γίνεται πραγματικότητα! Και σε αυτό το μεγάλο βράδυ, θα είμαστε πάλι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Εμείς, η… άλλη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, εκείνη του gavros.gr!

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα θα… συνδεθούμε ζωντανά, με το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θα σας μεταφέρουμε γραπτώς, όλα όσα γίνονται εκεί, στη μάχη του Θρύλου για την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος. Το οποίο μπορεί να κερδίσει νικώντας, σίγουρα. Θα σας περιγράψουμε φάση-φάση το ματς. Τις καλύτερες στιγμές, τα καίρια σημεία του. Θα σας δώσουμε εικόνα, όπου αυτή είναι διαθέσιμη και θα σας μεταφέρουμε, λέξη-λέξη, όλα όσα βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ και δεν έχετε εσείς τη δυνατότητα να δείτε!

Θα σχολιάσουμε όλα τα συν και τα πλην της βραδιάς, τη διαιτησία, τα… εξυγιαντικά, εάν αυτά κάνουν και απόψε την εμφάνισή τους και δεν θα… αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω! Όλα με ματιά Ολυμπιακή, αλλά πάντα δίκαιη και σωστή.

Ραντεβού λίγο πριν τις 21:30, λοιπόν, για να ζήσουμε ακόμη ένα μαγικό, ποδοσφαιρικό βράδυ, με τον αγαπημένο μας Ολυμπιακό! Πάμε!

Διαβάστε επίσης