Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η βραδιά των μεγάλων τελικών Κυπέλλου Αγγλίας - Πορτογαλίας έφτασε (video)

Η βραδιά των μεγάλων τελικών Κυπέλλου Αγγλίας - Πορτογαλίας έφτασε (video)
Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020 - 11:09

Δύο ιστορικές ομάδες με 21 συνολικά τρόπαια στην ιστορικότερη διοργάνωση της Αγγλίας, διασταυρώνουν απόψε (19:30) τα ξίφη τους, με τους τηλεθεατές να έχουν τη δυνατότητα να δουν τη «μάχη» live από το MEGA.

Πλούσια ποδοσφαιρική βραδιά περιμένει το Σάββατο (01/08) τους τηλεθεατές του MEGA. Όλα ξεκινούν στις 19:00 όταν θα ξεκινήσει η εκπομπή για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγίας, Τσέλσι εναντίον Άρσεναλ.

Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να γράψει ιστορία με το 9ο κύπελλο, ενώ η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, θα επιδιώξει μέσω της κατάκτησης του τροπαίου να σώσει τη χρονιά και να βγει στο Europa League.

Στην εκπομπή θα σχολιάσουν τη μεγάλη αναμέτρηση ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η βραδιά δεν τελειώνει εκεί, καθώς εφόσον ολοκληρωθεί ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας και αφού δούμε μέσω της συχνότητας του MEGA και την απονομή, ακολουθεί ο τελικός του Κυπέλλου Πορτογαλίας, ανάμεσα στα δύο μεγαθήρια του ποδοσφαίρου της χώρα. Μπενφίκα - Πόρτο «μάχονται» για το κύπελλο ζωντανά στις 22:45 από το MEGA.

Νωρίτερα, στην εκπομπή, ο Κώστας Κατσουράνης θα σχολιάσει την «τιτανομαχία» με τις δύο κορυφαίες ομάδες της Πορτογαλίας.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης