Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάθηκαν» τα πληκτρολόγια στο βόθρο, μπορείτε να βοηθήσετε;

«Χάθηκαν» τα πληκτρολόγια στο βόθρο, μπορείτε να βοηθήσετε;
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 21:09

Για ακόμα μία φορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν με τον δικό τους... ξεχωριστό τρόπο την χώρα μας στην Ευρώπη και πριν βιαστείτε να μιλήσετε για την ήττα του Ολυμπιακού, βουτήξτε πρώτα τη γλώσσα στο μυαλό σας.

Η Ένωση η οποία σύμφωνα με κάποιους είναι μία άξια εκπρόσωπος έφαγε τρία γκολ από μία ομάδα η οποία πρέπει να έκανε τη μεγαλύτερη νίκη της εκτός έδρας χθες. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ κατάφερε από 0-2 να χάσει το παιχνίδι με 3-2.

Βέβαια αυτό που περιμένουμε να ακούσουμε εμείς από τους «ειδικούς» είναι για το πόσες τελικές έκανε εκείνος και πόσες η αντίπαλος του. Αφήστε το έχουμε! 16-6 έγραψε το κοντέρ και σε αυτό το στατιστικό για το οποίο ακούσαμε τα πάντα πριν δύο μέρες.

Αλλά έχετε δίκιο. Ο Ολυμπιακός με πέντε απουσίες βασικών παικτών έπρεπε να παίξει φουλ επίθεση με μία από τις πιο παραγωγικές ομάδες στην Ευρώπη για να έχετε και εσείς να γράφετε. Τελικά όμως ποιος έφαγε περισσότερα; Δεν μας λέτε! Καλύτερα να σας κλείσουν τα σύνορα.

Βλέπετε πλέον το να διασύρονται ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη δεν είναι είδηση. Δείτε σήμερα, όλοι φέρονται φυσιολογικά. Σαν να μην υπήρξε η χθεσινή μέρα για το ποδόσφαιρο. Πιο πολύ ασχολήθηκαν όλοι με την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπασκόνια στο μπάσκετ, παρά με τους διασυρμούς των δικεφάλων.

Αυτό από μόνο του σας μικραίνει ακόμα περισσότερο. Και για όσους βιαστούν να πουν ότι μιλάμε υπερβολικά, κάντε μία βόλτα και δείτε τι γραφόταν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες όταν οι δύο ομάδες είχαν κερδίσει τους ίδιους αντιπάλους.

Βάλτε τα, όμως, λίγο κάτω και σκεφτείτε να ήταν αντίθετα...

Να έπαιζε δηλαδή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ με τη Μάντσεστερ Σίτι (λέμε τώρα) και να έχαναν 0-1. Θα τους αποθέωνε ο βόθρος για την προσπάθεια. Τον Ολυμπιακό, όμως, θα τον κράξει για τις λίγες τελικές.

Φανταστείτε να έπαιζε ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα, με τη Ζόρια και να έτρωγε τρίμπαλο από την... ποδοσφαιρομάνα ουκρανική ομάδα. Ή να έχανε 3-2 από την Αϊντχόφεν έχοντας προηγηθεί με 2-0.

Δεν θέλει και πολλή σκέψη. Πάντως, σήμερα στο βόθρο χάθηκαν τα πληκτρολόγια να κράξουν τους δύο... ευρωπαίους, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μόνο στον Ολυμπιακό θυμούνται... Τυχαίο θα είναι!

Διαβάστε επίσης