Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη κίνηση από έναν μαχητή της ζωής!

Μεγάλη κίνηση από έναν μαχητή της ζωής!
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 19:14

Την απόφαση να μοιραστεί τις σκέψεις του μέσω του βιβλίου του με τίτλο «Άνοιξη Μυαλού», πήρε ο Βασίλης Τοκάκης. Ένας μαχητής της ζωής, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο παλεύει με τον καρκίνο και δίνει τις δικές του μάχες, καθημερινά.

Μάλιστα, προχώρησε και σε μία πολύ μεγάλη κίνηση που δείχνει πολλά. Συγκεκριμένα, τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου του θα πάνε για καλό σκοπό.

Για την ακρίβεια, θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Αξιέπαινη προσπάθεια και κίνηση από τον Βασίλη Τοκάκη.

Δίνει ελπίδα σε όλο τον κόσμο ο Βασίλης και καλό θα είναι να τον στηρίξουμε όλοι, αγοράζοντας το βιβλίο του. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Μάλιστα, το μήνυμά του έστειλε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. «Ο φίλος και πολύ καλός μου συνεργάτης Βασίλης Τοκάκης, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο παλεύει με τον καρκίνο, αποφάσισε να μοιραστεί με όλους τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Στο βιβλίο του «Άνοιξη Μυαλού» μιλά με ρεαλισμό αλλά και συναίσθημα, με αλήθεια αλλά και περίσσεια δύναμη, στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στην καθημερινή μάχη που δίνει από τον προηγούμενο Νοέμβριο για να συνεχίσει να ζει. Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου που αντιστοιχούν στον Βασίλη θα διατεθούν στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Πιστεύω ειλικρινά ότι η στάση ζωής του Βασίλη αλλά και ο χαρακτήρας που έδειξε και δείχνει σε αυτήν, την πιο κρίσιμη της ζωής του μάχη, δίνει ελπίδα σε όλους».

Διαβάστε επίσης