Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας: Μήνυμα αγάπης και προσφοράς

Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας: Μήνυμα αγάπης και προσφοράς
Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 - 12:37

Ημέρα αγάπης και προσφοράς η σημερινή, καθώς σε εξέλιξη είναι από τις 9 το πρωί ο Ραδιομαραθώνιος κατά της φτώχειας που διοργανώνει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2» της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς με την υποστήριξη της τηλεόρασης του MEGA.

Την έναρξη του Ραδιομαραθωνίου κήρυξε το πρωϊ ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM σε απευθείας σύνδεση με την τηλεόραση του MEGA στέλνοντας μήνυμα στήριξης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Εκλεκτοί καλλιτέχνες και πλήθος καλεσμένων στέλνουν μήνυμα ελπίδας κι αγάπης. Όλες οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του MEGA συνδέονται απευθείας με το ραδιοθάλαμο του σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας για να μεταφέρουν την εικόνα αυτής της μεγάλης φιλανθρωπικής προσπάθειας.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου: συντονιζόμαστε όλοι στη ραδιοφωνική συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας 91,2 fm και στην τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Γινόμαστε όλοι κρίκοι της μεγάλης αλυσίδας αγάπης, παρηγοριάς και ελπίδας.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Πρωτιά στην τηλεθέαση για το «Σπίτι με το MEGA» με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Πρωτιά στην τηλεθέαση για το «Σπίτι με το MEGA» με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Πρώτο έκοψε το νήμα της τηλεθέασης το «Σπίτι με το MEGA» με τον Γιώργο Μαζωνάκη, αφού κυριάρχησε με ποσοστό 15,2% στο δυναμικό κοινό 18 - 54. 602.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες, Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, το «Σπίτι με το MEGA».