Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φτωχό το Survivor χωρίς το δικό μας κορίτσι, την Κάτια την ΓΑΥΡΙΝΑ μας!

Φτωχό το Survivor χωρίς το δικό μας κορίτσι, την Κάτια την ΓΑΥΡΙΝΑ μας!
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 - 01:09

Πιο φτωχό είναι πλέον το Survivor. Και υπάρχει λόγος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο. Δικό μας κορίτσι η Κάτια, για να μη ξεχνιόμαστε. Δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό, την αγαπημένη της ομάδα.

Η Κάτια, λοιπόν, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor για θέμα υγείας. Για την ακρίβεια, διακομίστηκε δύο φορές στο νοσοκομείο και η παρατεταμένη αδιαθεσία της δημιούργησε μεγάλη ανησυχία στην παραγωγή.

Ο Γιώργος Λιανός, παρουσιαστής του παιχνιδιού, γνωστοποίησε την είδηση στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Μετέφερε ότι είναι καλά στην υγεία της, αλλά και ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι.

«Θα ήθελα να σας πω ότι η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πλέον καλά στην υγεία της. Παρ’ όλα αυτά, οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας είχα ανακοινώσει από την πρώτη μέρα, το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας άλλος παίκτης μέχρι τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποχώρησε, λοιπόν, από το Survivor 4 και τον Άγιο Δομίνικο η Κάτια Ταραμπάνκο και πλέον το ριάλιτι επιβίωσης είναι σίγουρα πιο φτωχό χωρίς την παρουσία της.

Κάτια, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!

*Η φωτογραφία της είναι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης