Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ημέρα ντέρμπι, ημέρα νίκης! (photos)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ημέρα ντέρμπι, ημέρα νίκης! (photos)
Κυριακή, 4 Απριλίου 2021 - 10:31

Αγαπημένη «πελάτισσα» εδώ και πολλά, πολλά χρόνια η ΑΕΚ, στην έδρα της οποίας ο Ολυμπιακός φιλοξενείται, απόψε στις 19:30. Ο Θρύλος θέλει, στη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, να συνεχίσει νικηφόρα, «πατώντας» την αντίπαλό του και φεύγοντας από το ΟΑΚΑ με το «διπλό» που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά, στην πολυπόθητη κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ έχοντας αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών, με τους Σεμέδο, Βαλμπουενά, Χασάν, να επιστρέφουν και να τίθενται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, για το αποψινό ματς! Ο Θρύλος πηγαίνει πάνοπλος στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου θέλει να… τελειώσει το παραμύθι, μία και καλή. Την ώρα που οι άλλοι ψάχνουν λόγους… γύρω-γύρω, για να πανηγυρίσουν, ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να… συντρίψει την αντίπαλό του, κάνοντας μια καλή εμφάνιση και παίρνοντας τη νίκη, μέσα στην έδρα της.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάμε γερά να αλώσουμε το ΟΑΚΑ, όπως μόνο εμείς ξέρουμε! Και να φύγουμε με τη νίκη, από μία έδρα, η οποία… μας ανήκει, όπως όλες! Θρύλε παίξε γερά!

Θυμίζουμε και την αποστολή:

Διαβάστε επίσης