Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού στην Fantasy 11άδα της αγωνιστικής! (photo)

Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού στην Fantasy 11άδα της αγωνιστικής! (photo)
Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 - 14:02

Ψηλά στις προτιμήσεις των φιλάθλων οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες, διακρίνονται και στο Fantasy παιχνίδι της Super League! Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν στην Fantasy 11άδα της αγωνιστικής!

Αναλυτικά:

Μετά την ολοκλήρωση της κάθε αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, το επίσημο παιχνίδι fantasy της Διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της της 5ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος Super League Interwetten υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Πασχαλάκης, Βαρέλα, Ελ Καντουρί και Σβαμπ, τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος και Καμαρά, δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, Καρλίτος και Ιωαννίδης ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνει ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ.

*Η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Μη χάνεις λεπτό, φτιάξε και εσύ τη δική σου ομάδα και δείξε σε όλους ότι είσαι ο καλύτερος!

Πηγή: slgr.gr

Διαβάστε επίσης

Σούπερ προσφορά ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ! (photo)

Σούπερ προσφορά ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ! (photo)

Τώρα που τα κάναμε 46 έχετε έναν λόγο παραπάνω να αποκτήσετε και να βάλετε στη βιβλιοθήκη σας, το ιστορικό 45ο του Θρύλου. Για ρίξτε μια ματιά…