Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα με τον Νίκο Κουρκούλη στις 21:20 στο MEGA (video)

Ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα με τον Νίκο Κουρκούλη στις 21:20 στο MEGA (video)
Σάββατο, 1 Μαΐου 2021 - 16:58

Βράδυ Ανάστασης με γλέντι απόψε στις 9.30 στο σπίτι με το Mega. O αγαπημένος Νίκος Κουρκούλης μαζί με εκλεκτούς καλλιτέχνες υπόσχονται μια ξεχωριστή εορταστική βραδιά.

Ένα μοναδικό, πασχαλινό, εορταστικό πρόγραμμα με τον Νίκο Κουρκούλη θα απολαύσουμε σήμερα το βράδυ , αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 21:20 στο MEGA.

Μαζί του στη σκηνή η αγαπημένη Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία συναντιέται μουσικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια και το γνωστό λυράρη από την Κρήτη Νίκο Ζωιδάκη, σε ρόλο-έκπληξη με τον Νίκο Κουρκούλη και τον δεξιοτέχνη λυράρη Γιώργο Ατματσίδη, ο οποίος θα μας χαρίσει αξέχαστες μελωδίες του Πόντου.

Special Guests ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου, δημιουργοί των μεγαλύτερων επιτυχιών του Νίκου, μαζι παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο MEGA το νέο του τραγούδι «Οι Άνθρωποι Αλλάζουν».

Στα highlights της βραδιάς, η εμφάνιση και οι ερμηνείες της Κέλλυς Κελεκίδου σε ένα αφιέρωμα στην αξέχαστη Ρίτα Σακελλαρίου, με την οποία συνεργάστηκε στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Σήμερα το βράδυ στις 21:20, όλη η Ελλάδα κάνει «Πάσχα με το MEGA» και τον Νίκο Κουρκούλη.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης