Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΕΡΤ γύρισε την πλάτη στις πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Η ΕΡΤ γύρισε την πλάτη στις πρωταθλήτριες Ευρώπης!
Κυριακή, 2 Μαΐου 2021 - 11:23

Τώρα που ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος της ομάδας πόλο Γυναικών του, η οποία κατέκτησε πανηγυρικά το Final 4 που διεξήχθη στη Βουδαπέστη, ας μιλήσουμε λίγο για την ΕΡΤ. Ποια ΕΡΤ; Την ελληνική δημόσια τηλεόραση. Το κανάλι που χρυσοπληρώνουν και συντηρούν όλοι οι έλληνες φορολογούμενοι.

Την ΕΡΤ που ο ρόλος της είναι να στηρίζει και να προβάλει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Που οφείλει να φροντίζει για να μεταφέρει τηλεοπτική εικόνα, από τα μεγάλα ραντεβού των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Να δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες φιλάθλους να παρακολουθούν τις μεγάλες διοργανώσεις, τα Final 4 και τους τελικούς, όταν σε αυτά μετέχει μια ελληνική ομάδα και διεκδικεί την διάκριση και την κορυφή της Ευρώπης.

Αυτό που συνέβη σε αυτό το Final 4, αποτελεί ντροπή και «μαύρη» σελίδα στην ιστορία της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Η ΕΡΤ πήρε απουσία στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του Ολυμπιακού, της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Είναι ανεπίτρεπτο να μην έχει προνοήσει η διεύθυνση του καναλιού, να εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της μετάδοσης και να μην δίνει ένα ποσό που δεν ξεπερνούσε τις 5.000 ευρώ, χρησιμοποιώντας αστείες δικαιολογίες και αποποιούμενη των ευθυνών που φέρει.

Είναι αδιανόητο μέχρι και μια μέρα πριν τον ημιτελικό των κοριτσιών του Χάρη Παυλίδη με την Ούιπεστ, να μην υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση για τις προσπάθειες των κοριτσιών του Θρύλου.

Πάλι καλά που τη λύση σε αυτό το σημαντικό ζήτημα έδωσε με παρέμβασή του ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και μέσω του ONE Channel το οποίο απέκτησε τα δικαιώματα μετάδοσης τη Μεγάλη Πέμπτη, οι Έλληνες φίλαθλοι και οι οπαδοί του Θρύλου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον «ερυθρόλευκο» θρίαμβο στη Βουδαπέστη.

Διαφορετικά, εικόνα θα είχαν μόνο μέσα από το σάιτ της LEN και χωρίς περιγραφή.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού που αντιλαμβάνεται τι γίνεται, είναι έξαλλος με την ΕΡΤ και αυτό προκύπτει και από τα εκατοντάδες σχόλια που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε κάνοντας μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, αποθεώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη που χάρη στην παρέμβασή του, είδε τα κορίτσια του Θρύλου να ανεβαίνουν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης!

Διαβάστε επίσης