Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... ιός της προπαγάνδας βρίσκεται σε έξαρση!

Ο... ιός της προπαγάνδας βρίσκεται σε έξαρση!
Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 - 23:11

Την στιγμή που βαδίζουμε με σταθερά βήματα προς την κανονικότητα, οι εμβολιασμοί προχωράνε και ο κορονοϊός βρίσκεται σε ύφεση, ένας άλλος… ιός, αυτός της προπαγάνδας βρίσκεται σε έξαρση το τελευταίο διάστημα.

Και επειδή «εμβόλιο» για αυτό τον ιό δεν έχει βρεθεί, θα τον… θεραπεύσουμε εμείς, απαντώντας στην επιχειρηματολογία του… κΩλου, για την αποκατάσταση της… τάξης.

Αυτό το… φυντάνι, στο σάιτ της προπαγάνδας, το… υπαλληλάκι του υπαλλήλου Λαλάκη που θεωρεί εαυτόν το νέο Παναθηναϊκάρχη, αποφάσισε να καταγράψει τις διαφορές που χωρίζουν την ομάδα της καρδιάς του από τον Ολυμπιακό, αναφερόμενος στους τελικούς του Μπάσκετ Γυναικών.

Όταν δεν μπορείς να αποδεχτείς την σκληρή πραγματικότητα της πλήρους υπεροχής του Ολυμπιακού σε κάθε επίπεδο αρχίζεις και… ανοιγοκλείνεις τα μάτια γράφοντας μυθιστορήματα.

Όταν έχεις πονέσει αναρίθμητες φορές από τον Ολυμπιακό και έχεις νιώσει στο πετσί σου αυτή την πραγματικότητα… ανοιγοκλείνεις τα μάτια και… ονειρεύεσαι ότι το μαρτύριο τελείωσε. Αμ δε, έχει κι άλλο ακόμα…

Προφανώς παίζει ρόλο και η ζέστη. Παίζει ρόλο και το… απροσδόκητο γεγονός της προσωρινής αποφυγής ενός ακόμα μαρτυρικού αποτελέσματος. Έστω και αν ήρθε με την αρωγή του σωλήνα. Με την ευγενική χορηγία του «φάρου».

Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Ωραιοποιείς καταστάσεις και επιζητάς στην σφαίρα του φανταστικού την αποδοχή.

Η επίκληση ήθους από έναν… Παναθηναϊκό που έριξε τα τμήματα του στην Α2 επειδή φοβήθηκε τα «ερυθρόλευκα» σερί και δεν άντεξε στα γήπεδα την μονομαχία με τον Ολυμπιακό, προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων.

Το ίδιο προκαλεί και η… επίκληση ήθους, ενώ ως Παναθηναϊκός έχεις αποδεχτεί σωτηρία στα χαρτιά στο βόλεϊ Αντρών και έκανες ένσταση για να επαναληφθεί παιχνίδι που έχασες πεντακάθαρα και δίκαια. Που χρησιμοποίησες σε σειρά τεσσάρων τελικών αντικανονικά αθλήτρια…

Άσε τον κόσμο του Ολυμπιακού, υιέ… της προπαγάνδας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πάντα στηρίζει όλες τις ομάδες που αγωνίζονται σε όλα τα γήπεδα της Αττικής χωρίς να έχει δική του στέγη. Και το πιο ουσιαστικό στηρίζει όλα τα τμήματα με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου εδώ και πολλά χρόνια. Μια κίνηση που κοροϊδεύατε τρομάρα σας, εσύ και οι όμοιοι σου και μετά από χρόνια αντιγράψατε ΠΛΗΡΩΣ αλλά ανεπιτυχώς!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, που… βγάζεις και συμπεράσματα, υποδέχτηκε την ομάδα το 2016, όταν κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στη Λεωφόρο σε τελικό που διακόπηκε για να εκκενωθεί το γήπεδο, επειδή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τραμπούκιζαν γυναίκες!

Πες μας εσύ που σαν Παναθηναϊκός, έχεις φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Α2 στον Ερασιτέχνη τα τελευταία χρόνια, πόσες φορές γέμισαν οι οπαδοί σας, ακόμα και τις στρούγκες σε Λεωφόρο, Πανελλήνιο, ΜΕΤΣ, Άγιο Θωμά και Ιλίσιο με εξαίρεση τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να δουν από κοντά να εξελίσσεται το ιστορικό 50-0!

Πες μας βρε...μικρέ γκεμπελίσκε που κάνεις και συγκρίσεις, γιατί πήρατε άρον-άρον, το βόλεϊ Ανδρών από τα κλειστά της Γλυφάδας και του ΜΕΤΣ , τα οποία χρησιμοποιούσατε ως έδρα, αλλά και το βόλεϊ Γυναικών (ΜΕΤΣ) επειδή μαζεύατε με το ζόρι 50 άτομα;

Στο μόνο που θα… συμφωνήσουμε είναι ότι οποιαδήποτε σύγκριση στην πραγματικότητα είναι αβυσσαλέα. Τώρα που ξύπνησες, άνοιξε τα μάτια και δες.

Τα νούμερα της τελευταίας δεκαετίας (για να μην κουραστείς, μετά τον ύπνο) στις κατακτήσεις τίτλων. Τον Θρύλο της Ευρώπης που κατέκτησε στο διάστημα αυτό 6 ευρωπαϊκά παίζοντας 15 ευρωπαϊκούς τελικούς, την ώρα που ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει διαβατήριο για ευρωπαϊκή συμμετοχή (και θα το κάνει μετά από 10 χρόνια φέτος, που θα παίξει και η κουτσή… Μαρία Ευρώπη, λόγω των χρημάτων από το στοίχημα).

Τώρα κλείσε πάλι τα μάτια...Είναι σκληρή η αλήθεια και πονάει!

Διαβάστε επίσης