Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ένα εκπληκτικό BHMAGAZINO, αφιερωμένο στο περιβάλλον (video)

Μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», ένα εκπληκτικό BHMAGAZINO, αφιερωμένο στο περιβάλλον (video)
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021 - 12:51

Το σημερινό «BHMAGAZINO» είναι μια πολυσέλιδη, πολυτελής έκδοση, αφιερωμένη αποκλειστικά στο Περιβάλλον. Περιβάλλον Special Issue λοιπόν, και εσείς ταξιδέψτε σε ένα κόσμο γεμάτο εικόνες που μαγνητίζουν αλλά και κόβουν την ανάσα.

Εικόνες όμορφες αλλά και αποκαρδιωτικές. Ενδιαφέροντες άνθρωποι και σημαντικές προσωπικότητες, οι οποίες έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην προστασία του περιβάλλοντος. Γεγονότα, εξερευνήσεις, επιτεύγματα, σπάνιες εικόνες, αποκλειστικότητες. Το περιβάλλον κινδυνεύει ίσως περισσότερο από ποτέ, μετά από όλους αυτούς τους μήνες της παγκόσμιας πανδημίας.

Πράσινη ανάπτυξη, κυκλική οικονομία, Πράσινη Ενέργεια, Τέχνη και Αρχιτεκτονική με περιβαλλοντικές αναφορές, σημαντικοί πολιτικοί που φροντίζουν το περιβάλλον, μεγάλοι επιστήμονες, η ρύπανση των ωκεανών και πώς αντιμετωπίζεται, τα δάση, οι καταστροφικές πυρκαγιές, η συμπεριφορά των ζώων, οι επιχειρηματίες και οι δωρεές για την διάσωση του περιβάλλοντος κ.ά.. «BHMAGAZINO» – Περιβάλλον – Ειδική Έκδοση. Ένα εκπληκτικό τεύχος που αξίζει να διαβάσετε αλλά και να κρατήσετε στην βιβλιοθήκη σας.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης