Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί βλέπουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Θρύλου!

Εκεί βλέπουμε τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Θρύλου!
Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021 - 16:07

Από την κάμερα της Nova θα παρακολουθήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της σεζόν με αντίπαλο είτε η Ντιναμό Τιφλίδας είτε τη Νέφτσι Μπακού, την Τετάρτη 21 Ιουλίου, στο Καραϊσκάκη. Η Nova ανακοίνωσε πως θα δείξει και το φιλικό με τη Γαλατασαράι, το οποίο θα μεταδοθεί και από το MEGA.

Δείτε: «Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού ξεκινά και όλοι οι συνδρομητές του Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν απευθείας τον πρώτο αγώνα των “ερυθρόλευκων” για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» μία εκ των Νεφτσί Μπακού ή Ντιναμό Τιφλίδας την Τετάρτη 21 Ιουλίου και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η αντίπαλος των πρωταθλητών θα οριστικοποιηθεί μετά τον μεταξύ τους επαναληπτικό αγώνα την Τετάρτη 14 Ιουλίου.

Νωρίτερα, την Τρίτη 13 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός θα κάνει πρόβα τζενεράλε υποδεχόμενος σε φιλικό αγώνα την τουρκική Γαλατασαράι, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί και αυτό από το Novasports!

Παρακάτω το σχετικό πρόγραμμα:

Τρίτη 13/7, στις 21:15, Ολυμπιακός – Γαλατασαράι, Novasports1HD, φιλικός αγώνας

Τετάρτη 21/7, στις TBC, Ολυμπιακός – Νεφτσί Μπακού ή Ντιναμό Τιφλίδας Novasports1HD, 1ο ματς/ 2ος προκριματικός UCL.

Και οι δύο αγώνες θα είναι διαθέσιμοι (livestreaming) από το Web TV του Novasports.

Ο αγώνας για τα προκριματικά του UEFA Champions League θα πλαισιωθεί από ημίωρα Pre και Post Game Shows».

Διαβάστε επίσης

Ανακήρυξη Στασινάκη σε επίτιμο μέλος του ΔΣ του μουσείου Καζαντζάκη

Ανακήρυξη Στασινάκη σε επίτιμο μέλος του ΔΣ του μουσείου Καζαντζάκη

Στην ανακήρυξη του Γιώργου Στασινάκη, Πρόεδρου της Συντονιστικής Επιτροπής της Διεθνούς Εταιρείας Φίλων Νίκου Καζαντζάκη, σε Επίτιμο Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου προχώρησε το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη.