Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Σαχτάρ - Μονακό ζωντανά από το MEGA απόψε στις 22:00

Champions League: Σαχτάρ - Μονακό ζωντανά από το MEGA απόψε στις 22:00
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 - 18:45

Μπενφίκα, Γιούνγκ Μπόις και Μάλμε βρίσκονται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των επαναληπτικών αναμετρήσεων για τα πλέι οφ. Απόψε, στις 10, μπορείτε να δείτε σε απευθείας μετάδοση από το MEGA τον κρίσιμο αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ-Μονακό.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε όρθια την Μπενφίκα στο Φίλιπς Στάντιον απέναντι στην Αϊντχόφεν, που είχε και δοκάρι με τον Ζάχαβι.

Με το 2-1 υπέρ τους στο πρώτο ματς οι αετοί της Λισαβόνας κατάφεραν να μη χάσουν χάρη στον Έλληνα τερματοφύλακα και παρά την αποβολή του Λούκας Βερίσιμο στο 32ο λεπτό. Highlight για τον Βλαχοδήμο η διπλή απόκρουση στο 85ο λεπτό. 0-0 τελικό αποτέλεσμα και έξαλλοι πανηγυρισμοί από τον Ζέσους και τους παίκτες του για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην Ουγγαρία η Γιουνγκ Μπόις νίκησε με 3-2 της Φερντσβάρος σκορ με το οποίο είχε επιβληθεί και στην Ελβετία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ζέσινγκερ στο 4ο λεπτό. Ισοφάριση για τους Ούγγρους με τον Βίνγκο στο 18 μετά την ασταθή απόκρουση του φον Μπάλμους και ανατροπή δέκα λεπτά αργότερα με τον Εμαεέ. Η Γιουνγκ Μπόις ισοφάρισε στο 56 με τον Φάσναχτ και σφράγισε την πρόκριση με το γκολ του Μαμπίμπι στις καθυστερήσεις.

Στη Βουλγαρία η Λουντογκόρετς άνοιξε το σκορ κόντρα στη Μάλμε με τον Νεντιάλκοφ στο 10. Οι Σουηδοί ισοφάρισαν με τον Μπιρμαντσέβιτς στο 42. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-1 με πέναλτι του Σωτηρίου στο 60ο λεπτό, αλλά δεν ήταν αρκετό και η Μάλμε που είχε νικήσει 2-0 στη Σουηδία προκρίθηκε.

Απόψε η Σαχταρ υποδέχεται τη Μονακό, αναμέτρηση που θα μεταδώσει ζωντανά το Μέγκα στις δέκα το βράδυ. Στο πρώτο ματς οι Ουκρανοί είχαν νικήσει με 1-0 στο Πριγκιπάτο. Επίσης η Μπρόντμπι υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ τη Σέριφ για τις εναπομείνασες θέσεις στους 32 της διοργάνωσης.

Η κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ γίνεται την Πέμπτη στις επτά το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Μέγκα.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης