Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάλι ψέματα η παραμύθα! Σας κάνει... εντύπωση, ε;

Πάλι ψέματα η παραμύθα! Σας κάνει... εντύπωση, ε;
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 - 19:17

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή 28/11, στις 17:45, στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και θέλει να προσθέσει άλλη μία νίκη που θα τον φέρει μόνο πρώτο.

Βέβαια, ένας συγκεκριμένος μηχανισμός έχει ξεκινήσει τη γνωστή τακτική με την προπαγάνδα. Δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν ήταν το πρώτο θέμα που το κάνουν αυτό. Και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο...

Αυτήν τη φορά, η παραμύθα κάνει λόγο για το ότι ο Ολυμπιακός αρνήθηκε να μεταδώσει η ΕΡΤ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μέγα ψέμα! Βέβαια, τα παιδιά είτε δεν γνωρίζουν, που είναι το ένα σενάριο, είτε γνωρίζουν και δεν γράφουν όλη την αλήθεια, που είναι το επικρατέστερο σενάριο. Ας βάλουμε, λοιπόν, τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση...

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με την ΕΡΤ να δείξει το παιχνίδι, είτε μέσω της ΕΡΤ 3 είτε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας (ΕΡΤFlix), αλλά στις 17:45, όχι σε άλλη ώρα. Η ΕΡΤ έκανε κρούση, ο Ερασιτέχνης δέχτηκε να το μεταδώσει η ΕΡΤ, αλλά πουθενά δεν το λένε αυτό. Όμως, στη συνέχεια η ΕΡΤ άλλαξε στάση και πρότεινε να πάει το ματς στις 20:00. Κάτι στο οποίο δεν ήταν σύμφωνος ο Ολυμπιακός.

Και για να τελειώνουμε και με αυτό το θέμα: Πού είναι το... κακό όταν ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός επιθυμεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αρκετός κόσμος θα μπορέσει να πάει απευθείας στο ΣΕΦ μετά το Καραϊσκάκη; Θυμίζουμε, το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός υποδέχεται το Βόλο για την 11η αγωνιστική της Super League.

Κλείνοντας, να αναφέρουμε πως το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το OSFP TV, το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο Youtube.

Διαβάστε επίσης