Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«ΘΡΥΛΟΣ είσαι 46 Πρωταθλήματα έχεις» με ΚΟΡΥΦΑΙΑ προσφορά Χριστουγέννων! (photo)

«ΘΡΥΛΟΣ είσαι 46 Πρωταθλήματα έχεις» με ΚΟΡΥΦΑΙΑ προσφορά Χριστουγέννων! (photo)
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 12:52

Το καλύτερο δώρο, για τις μέρες που διανύουμε, φέρει την υπογραφή του δικού μας Διονύση Βερβελέ. Το απόλυτο βιβλίο-οδηγός για το 46ο, μάγκικο πρωτάθλημα του Θρύλου, κυκλοφορεί και τώρα τα Χριστούγεννα έρχεται με τρομερή προσφορά!

Για ρίξτε μια ματιά…

Σας έχω πει πως είμαι ένας τύπος που σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση και πως όσο θα είμαι γερός και δυνατός, θα κάνω πράγματα γύρω από την καψούρα μας, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Πάμε και φέτος, αφού πάει και γούρι! Για τις παραγγελίες που έγιναν από το Σαββατοκύριακο και μέχρι εξάντλησης των ημερολογίων, ένα ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ για όλους εσάς!
Μαζί με το βιβλίο «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… 46 πρωταθλήματα έχεις!», ΔΩΡΕΑΝ κι ένα ημερολόγιο του 2022 που τα σπάει! Για το γραφείο σας, με δυνατότητα να σημειώνετε πρόγραμμα, γενέθλια, ό,τι γουστάρει η ψυχή σας!
Μαζί και τα δύο στα 15 ευρώ, τα έξοδα αντικαταβολής είναι +3 ευρώ για την Αττική, +5 ευρώ για την επαρχία. Γιατί πρέπει να ανταμείβονται και όσοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια! Παραγγελίες στο www.thryloseisai.gr και η αποστολή των ημερολογίων και των βιβλίων μαζί, θα αρχίσει την Πέμπτη.
Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ για όλα!
Τις επόμενες ημέρες σας περιμένει μία ακόμη δυνατή έκπληξη, για όσους έχετε στηρίξει το ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ στο YouTube...

Διαβάστε επίσης