Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Διονύση Βερβελέ για την πρόκριση!

Με Διονύση Βερβελέ για την πρόκριση!
Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 - 15:34

Κύπελλο Ελλάδας σήμερα κα ο δικός μας Διονύσης Βερβελές επιστρέφει στη μετάδοση, για το ματς-ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό! Στον αέρα του OverFm 104,9! Ξανά στα ερτζιανά, για να περιγράψει ακόμη έναν σημαντικό αγώνα του Θρύλου, στην προσπάθεια για το νταμπλ!

Άλλη μία προσπάθεια νίκης, από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, σε ένα ματς που… πρέπει να σημάνει πρόκριση! Και ο Διονύσης Βερβελές θα είναι εκεί, για περιγράψει, στον ραδιοφωνικό αέρα, την προσπάθεια του Θρύλου να κάμψει την αντίσταση του Λεβαδειακού στη σημερινή ρεβάνς!

Για όλους όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε τηλεόραση, εργάζονται, βρίσκονται στον δρόμο, ή απλώς… γουστάρουν μία γνήσια Ολυμπιακή φωνή, να δονεί την ατμόσφαιρα, πανηγυρίζοντας τα γκολ του Θρύλου, το πράγμα είναι… απλό: Συντονίζονται στις 19:00 αέρα του Over FM 104,9 και απολαμβάνουν τη μετάδοση του δικού μας, Διονύση Βερβελέ, στο Ολυμπιακός-Λεβαδειακός!

Διαβάστε επίσης

Σούπερ εορταστικό Giveaway στο Instagram! (photo)

Σούπερ εορταστικό Giveaway στο Instagram! (photo)

Το gavros.gr σε συνεργασία με την επίσημη μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το RED store σας φέρνουν εορταστικό Giveaway και τρία σούπερ δώρα για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά!