Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ: ΑΥΤΟ είναι το Νο1 δώρο για τις γιορτές! Και με ΣΟΥΠΕΡ προσφορά! (photos)

ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ: ΑΥΤΟ είναι το Νο1 δώρο για τις γιορτές! Και με ΣΟΥΠΕΡ προσφορά! (photos)
Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2021 - 14:16

Τι περιμένετε; Κάντε τώρα δικό σας τον ΑΠΟΛΥΤΟ οδηγό για το 46ο πρωτάθλημα του ΘΡΥΛΟΥ, καθώς… οδεύουμε ολοταχώς προς το 47ο! ΑΥΤΟ είναι το Νο1 δώρο για τις γιορτές! Και με ΣΟΥΠΕΡ προσφορά!

Το καλύτερο δώρο ΚΑΙ για τις φετινές γιορτές είναι για ΓΑΥΡΟΥΣ! Και φέρει την υπογραφή του δικού μας, Διονύση Βερβελέ! Δείτε το μήνυμα του Διονύση Βερβελέ στο Instagram για το βιιβλίο «ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ, 46 πρωταθλήματα έχεις»!

Πάμε και φέτος, αφού πάει και γούρι! Για τις παραγγελίες που έγιναν από το Σαββατοκύριακο και μέχρι εξάντλησης των ημερολογίων, ένα ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ για όλους εσάς!


Μαζί με το βιβλίο «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… 46 πρωταθλήματα έχεις!», ΔΩΡΕΑΝ κι ένα ημερολόγιο του 2022 που τα σπάει! Για το γραφείο σας, με δυνατότητα να σημειώνετε πρόγραμμα, γενέθλια, ό,τι γουστάρει η ψυχή σας!

Μαζί και τα δύο στα 15 ευρώ, τα έξοδα αντικαταβολής είναι +3 ευρώ για την Αττική, +5 ευρώ για την επαρχία. Γιατί πρέπει να ανταμείβονται και όσοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια! Παραγγελίες στο www.thryloseisai.gr και η αποστολή των ημερολογίων και των βιβλίων μαζί, θα αρχίσει την Πέμπτη.
Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ για όλα!
Τις επόμενες ημέρες σας περιμένει μία ακόμη δυνατή έκπληξη, για όσους έχετε στηρίξει το ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ στο YouTube...

Διαβάστε επίσης