Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

CMP Sports School: Οι εγγραφές για το δεύτερο εξάμηνο ξεκίνησαν!

CMP Sports School: Οι εγγραφές για το δεύτερο εξάμηνο ξεκίνησαν!
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 14:58

Το μοναδικό, αποκλειστικά αθλητικό σχολείο της χώρας, ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της αθλητικής εκπαίδευσης τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει τη νέα γενιά προπονητών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training.

Με ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και πρακτική εξάσκηση από νωρίς, προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να αποκτήσουν εφόδια που θα τους κάνουν επαγγελματίες υψηλού επιπέδου, ικανούς να ανταποκριθούν στις μεγάλες προκλήσεις μίας καριέρας στο κορυφαίο επίπεδο του σύγχρονου αθλητισμού.

Με επικεφαλής στους τομείς της προπονητικής κορυφαίους επαγγελματίες από το χώρο του αθλητισμού, σύγχρονες πρότυπες εγκαταστάσεις και χώρους άθλησης για την πρακτική τους άσκηση, οι προπονητές του μέλλοντος έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν, να δομήσουν την επαγγελματική τους ταυτότητα και φιλοσοφία και να αντιληφθούν, από τις πρώτες μέρες των σπουδών τους, τις φυσικές, νοητικές και ψυχικές απαιτήσεις του επαγγελματικού αθλητισμού.

Στέλιος Γιαννακόπουλος στο ποδόσφαιρο, Γιώργος Λιμνιάτης στο μπάσκετ και Κώστας Ντάκουλας στο personal training, με τον Δημήτρη Αποσκίτη στη Διεύθυνση Σπουδών και ένα πλήρως καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, αποτελούν εγγύηση επιτυχίας.

Το CMP Sports School απόλυτα εναρμονισμένο στις επιταγές του σήμερα και προσαρμοσμένο στις δυσκολίες που έφερε η πανδημία δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους σπουδαστές του για εκπαίδευση εξ’ αποστάσεως (E-learning) χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

  • Κάνε την εγγραφή σου στο CMP Sports School στα τμήματα του Φεβρουαρίου και γίνε ο προπονητής της επόμενης μέρας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και personal training.
  • Μάθε τα μυστικά του επαγγελματικού αθλητισμού από τους καλύτερους.
  • Γνώρισε από κοντά καταξιωμένους επαγγελματίες από το χώρο του αθλητισμού
  • Σπούδασε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, εκεί όπου η ποιότητα εκπαίδευσης εγγυάται την απόλυτη εξειδίκευση.
  • Ζήσε την εμπειρία της πρακτικής άσκησης από την πρώτη μέρα των σπουδών σου.
  • Κέρδισε άμεση επαγγελματική αποκατάσταση στον τομέα σου.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου 2022

επικοινωνήστε μαζί μας:

τηλ. 210 9916511

e-mail:cmp.sports.school@gmail.com

website: www.cmpsports.gr

Διαβάστε επίσης