Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς Ολυμπιακοί 100%, εσείς ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 1000%

Εμείς Ολυμπιακοί 100%, εσείς ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 1000%
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 14:36

Πιστεύαμε πως τα έχουμε δει όλα με αυτούς, αλλά τελικά όχι. Έχουν να δώσουν ακόμη. Το ρούβλι δοκιμάζεται, μαζί και αυτοί, αλλά δεν το βάζουν κάτω. Λογικό. Τι αρέσει σε ένα από τα αφεντικά; Η λάσπη στον Ολυμπιακό. Σε ό,τι φοράει ερυθρόλευκα. Μήπως να ξεχάσουμε τις αναφορές τους στην ομάδα μπάσκετ; Τις ειρωνείες τους για τα μέχρι τέλους;

Αυτή τη φορά, οι τύποι το τερμάτισαν. Έπεσε γραμμή προς απανταχού αρθρογράφους, όλοι πάνω στον τελικό των κάτω των 15. Βαράτε όποιον να είναι. Έβγαλαν από το… συρτάρι και έγραψαν για Αλεξανδρή, Γιαννακόπουλο και άλλους. Μιλούν για πέναλτι εκτός περιοχής, αυτοί που έχουν ξεφτιλίσει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Έβαλαν απέναντι τον Τάσο Πάντο που δεν έχει πειράξει μύγα. Δεν μασάνε, όλους στο στόχαστρο. Έχει φορέσει ερυθρόλευκη φανέλα έστω για μία ημέρα; Βαράτε…

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να σταθούμε στις φάσεις, στο τι κάνουν. Έτσι έμαθαν, έτσι ήρθε το ρούβλι, έτσι στήθηκε ο μηχανισμός λάσπης. Εμείς ως gavros.gr επειδή έχουμε διαβάσει αρκετά και μας έχει στείλει ο κόσμος, ένα θα σας μεταφέρουμε.

Εμείς είμαστε Ολυμπιακοί 100%. Γουστάρουμε τον Ολυμπιακό, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε, θα τον υπερασπιστούμε. Ακόμη και αν πιστεύετε ότι μπορεί να τα βλέπουμε με κόκκινα γυαλιά.

Εσείς πάντως, κάλλιστα μπορείτε να χαρακτηριστείτε υπάλληλοι 1000%. Όπως σας συμφέρει βέβαια. Είναι δυνατός ο Ιβάν; Με τον Ιβάν! Έχουμε δουλειές από τον κυρ Γιάννη; Με τον κυρ Γιάννη, στήριξη. Σας φέρεται καλά ο κυρ Δημήτρης; Με τον κυρ Δημήτρη και καμιά χορηγία -από αλλού- μαζί. Μέχρι και στο μπάσκετ, Δημήτρης ολέ το μοτό σας!

Φορέσατε τον μανδύα αυτών και καλά που θα πουν αλήθεια στον κόσμο. Τέτοια λάσπη δεν ξανάγινε, έχετε διαλύσει τα πάντα. Γράψτε ό,τι γουστάρετε για το gavros.gr και τους συντάκτες του, δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνετε. Συνεχίστε έτσι, αλλά σας το ξαναθυμίζουμε. Εμείς Ολυμπιακοί 100%, εσείς υπάλληλοι 1000%. Ξέρετε!

Υ.Γ.: Ο ένας blogger που έχει εμμονή με Ολυμπιακό, Μαρινάκη, Καραπαπά, είναι αυτός που κάποτε παρακαλούσε να δουλέψει για «όσο και όσο» σε εφημερίδα «ερυθρόλευκης» απόχρωσης; Θα εκτεθεί πείτε του, αμαρτία είναι!

Υ.Γ.2: Άλλος δούλεψε και κάνει ότι το ξέχασε. Προσέχει τι γράφει, τα αναλαμβάνουν οι Αυλακιώτηδες.

Η ομάδα του gavros.gr

Διαβάστε επίσης