Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Squid Game: Αυτοί είναι οι δύο χαρακτήρες που θα επιστρέψουν τη δεύτερη σεζόν

Squid Game: Αυτοί είναι οι δύο χαρακτήρες που θα επιστρέψουν τη δεύτερη σεζόν
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 16:12

Η επιστροφή του Squid Game είναι γεγονός. Η σειρά-φαινόμενο του Netflix θα κάνει comeback, κατά πάσα πιθανότητα το 2024, και όλοι ανυπομονούν.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και ήδη οι φήμες για το σενάριο έχουν φουντώσει.

Μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-hyuk, έδωσε στη δημοσιότητα δύο ονόματα που θα βρίσκονται και στο νέο κεφάλαιο.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, αποκάλυψε ότι οι χαρακτήρες που θα επιστρέψουν είναι ο Seong Gi-hun και ο Front Man, με την εμβληματική μάσκα.

Βεβαίως η επιστροφή του Gi-hun δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και στο τέλος της πρώτης σεζόν δεν πήγε να δει την κόρη του στις ΗΠΑ και φάνηκε να θέλει να σταματήσει τους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Ο Front Man, τον οποίο υποδύεται ο Lee Byung-hun, ήταν ο κακός της οργάνωσης του παιχνιδιού, που επέβλεπε τα πάντα.

Όσο για το τι θα δούμε;
Ο Παίκτης 456, τον οποίο υποδύεται ο Lee Jung-jae μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό People και αποκάλυψε πως έχει συζητήσει με τον Hwang Dong-hyuk, για το τι θα κάνουν με τον χαρακτήρα του.

«Ελπίζω να υπάρξει κάποιου είδος ανατροπή που θα είναι ενθουσιώδης και θα εκπλήξει εμένα και τους θεατές. Εάν ήταν προβλέψιμο δε θα είχε πλάκα. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί ή την κλίμακα της σειράς, αλλά το μόνο πράγμα που μου είπε ο Hwang είναι πως ο Seong Gi-hun θα είναι στη σειρά και θα παίξει ξανά στην αρένα», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: in.gr

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη σελίδα του Squid Game στο Twitter.

Διαβάστε επίσης