Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μήνυση του ΠΑΟΚ στον Τάκη Τσουκαλά και τι ισχύει νομικά!

Η μήνυση του ΠΑΟΚ στον Τάκη Τσουκαλά και τι ισχύει νομικά!
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 19:28

Λίγες μέρες πέρασαν από τότε που ο μπασκετμπολίστας του Άρη Ζίριους Γουίλιαμς έλαβε μήνυμα στο Instagram από οπαδό που έγραφε Αν έρθεις στην Τούμπα θα πεθάνεις σαν τον Άλκη. Τότε που ο Σταύρος Κόλκας έγραψε στο SDNA ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί τι γράφουν τα παιδάκια στο Instagram. Καυτηρίασε μάλιστα τους εισαγγελικούς λειτουργούς που ασχολήθηκαν με το απειλητικό μήνυμα με την αναφορά στον 19χρονο δολοφονημένο Άλκη Καμπανό:

Τα παιδάκια στο Ιnstagram δεν μας νοιάζουν λοιπόν, αλλά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την ενδιαφέρει ο Τάκης Τσουκαλάς στο YouTube!

Ακριβώς! Αυτό είναι το οπαδικό πρόβλημα του χουλιγκανισμού της Ελλάδας 3 μήνες μετά τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού, το αν ο Τάκης Τσουκαλάς αποκάλεσε Βούλγαρους αυτούς που έχουν μοστράρει την Βουλγαρική σημαία ως ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ της Τούμπας:

Η μήνυση το πιθανότερο είναι να έχει την ίδια τύχη που είχαν οι μηνύσεις κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για παραβίαση του αντιρατσιστικού νόμου λόγω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός που είχε αποκαλέσει «Ρώσο» τον Ιβάν Σαββίδη.

Παρόλα αυτά θέλουμε να απευθύνουμε μία έκκληση:

Λυπηθείτε μας εμάς που έχουμε κάποιες νομικές γνώσεις περισσότερες από τον μέσο όρο. Σταματήστε να γράφετε ότι πρέπει να παρέμβει το Ε.Σ.Ρ. για την εκπομπή «Άντε Γεια»! Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε λάθος αν κοινοποίησε τη μήνυση στο ΕΣΡ όπως διαβάσαμε...

Το Ε.Σ.Ρ. είναι αυτό που λέει το όνομά του: Εθνικό Συμβούλιο ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. Η εκπομπή «Άντε Γεια» του Τάκη Τσουκαλά και του Άκη Βαρδαλάκη δεν είναι ΟΥΤΕ ραδιοφωνική ΟΥΤΕ τηλεοπτική! Είναι διαδικτυακή!

Αρμόδια αρχή για το διαδίκτυο είναι η Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων). Αλλά και η Ε.Ε.Τ.Τ. ακόμα μαντέψτε αν έχει τη δυνατότητα να κλείσει τον κολοσσό που λέγεται YouTube επειδή σε ένα κανάλι του, ο Τάκης Τσουκαλάς αποκάλεσε κάποιους Βούλγαρους.

Κάντε λοιπόν καμία αναφορά στο YouTube και πολύ σας είναι!

Πηγή: athlitiki-diaploki.blogspot.com

Διαβάστε επίσης