Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μην ψάξεις στην παραμύθα διθυράμβους για Βρσάλικο

Μην ψάξεις στην παραμύθα διθυράμβους για Βρσάλικο
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022 - 12:33

Είναι γνωστό ότι η γνωστή παραμύθα ασχολείται με τον Ολυμπιακό μόνο όταν θέλει να αναδείξει κάτι αρνητικό. Μια μεταγραφή που δεν έγινε, μια ήττα, έναν αποκλεισμό. Τέτοια πράγματα. Καμιά σκευωρία, εις βάρος του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού, στο τσακίρ κέφι. Για να γίνουμε πιο σαφείς, μπορεί ο Ολυμπιακός να φέρνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και στην παραμύθα θα το βρούμε κάπου θαμμένο στα σαραντάβαθα. Και αν συμβεί και αυτό… Αντιθέτως, αν ο ΠΑΟΚ φέρνει έναν 19χρονο Πορτογάλο, ας πούμε, θα πάει το αφιέρωμα σύννεφο. Το αστείο, δε, είναι ότι επιμένουν να μας λένε για «αντικειμενικότητα». Γελάμε.

Μην ψάξετε πουθενά στην παραμύθα διθυράμβους και αφιερώματα για Βρσάλικο. Δεν θα βρείτε. Ημέρα κατά την οποία ο Βρσάλικο αναμένεται να ανακοινωθεί, το θέμα δεν παίζει πουθενά. Δεν υπάρχει. Διαβάζεις, αν ψάξεις, για κάποιον Άνταμ Τσέριν. ΟΚ. Καλή φάση.

Η «αντικειμενικότητα», όπως την έχει ο καθένας στο κεφάλι του, είναι μια έννοια… διαφορετική. Εμείς εδώ, ας πούμε, δεν θα αναδείξουμε ποτέ μεταγραφή του ΠΑΟΚ. Δεν μας ενδιαφέρει. Αλλά δεν δηλώσαμε και ποτέ αντικειμενικοί. Ολυμπιακό γράφουμε. Με αυτό ασχολούμαστε. Αλλά οι άλλοι; Οι «αντικειμενικοί»;

Δεν πειράζει. Ας μην ασχολούνται. Καλύτερα, εδώ που τα λέμε. Είναι και θέμα… γουριού. Μακριά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης