Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… 47 πρωταθλήματα έχεις!»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ το «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… 47 πρωταθλήματα έχεις!»
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 16:32

Έγινε συνήθεια πλέον. Μετά την πρώτη έκδοση, για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20, ακολούθησε η δεύτερη για το 2020-21. Και με ένα ακόμη πρωτάθλημα, το 47ο στην ιστορία του Ολυμπιακού, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και μια ακόμη έκδοση, από τον Διονύση Βερβελέ.

Το «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… 47 πρωταθλήματα έχεις!» κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες. Ένα βιβλίο αφιερωμένο στη σεζόν 2021-22 και την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα του Ολυμπιακού. Ένα ακόμη ραντεβού με την ιστορία και πιο κοντά στο 5ο αστέρι για τους «ερυθρόλευκους».

Στο βιβλίο, όπως κάθε χρόνο, μπορείτε να βρείτε τη διαδρομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφιέρωμα σε όλους τους παίκτες με αναλυτικά στοιχεία, γραφήματα με στατιστικά, ό,τι χρειάζεται για να μπει στη βιβλιοθήκη σας και να εμπλουτίσετε τη συλλογή σας.

Το βιβλίο μπορείτε να το παραγγείλετε με αντικαταβολή μέσω του www.thryloseisai.gr συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας. Κοστίζει 15 ευρώ, συν τα έξοδα αποστολής.

Από εκεί και πέρα, μπορείτε να το προμηθευθείτε και μέσω της μπουτίκ του Ολυμπιακού. Στο RED STORE το βιβλίο υπάρχει ήδη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μπορείτε να το πάρετε και από γνωστά βιβλιοπωλεία.

Το «ΘΡΥΛΟΣ είσαι… 47 πρωταθλήματα έχεις!» είναι το τρίτο βιβλίο του Διονύση Βερβελέ. Είχαν προηγηθεί αυτά για το 45ο και το 46ο πρωτάθλημα. Μάλιστα, υπάρχει και ειδική προσφορά για όποιον θέλει να αποκτήσει και τα τρία βιβλία μαζί. Είναι στην τιμή των 30 ευρώ (συν τα έξοδα αποστολής) και μπορείτε να τα παραγγείλετε μέσω e-mail στο [email protected]

Διαβάστε επίσης