Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζωντανά από το «MEGA» το Ρεάλ-Λειψία! (video)

Ζωντανά από το «MEGA» το Ρεάλ-Λειψία! (video)
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:15

Διήμερο Champions League με σπουδαία παιχνίδια για τη 2η αγωνιστική. Αυτή την ώρα παίζουν Σπόρτινγκ-Τότεναμ και Βικτόρια Πλζεν-Ίντερ. Σε λίγη ώρα ο Λεβαντόφσκι επιστρέφει στο Μόναχο για το Μπάγερν-Μπαρτσελόνα, ενώ αύριο θα δείτε από το MEGA το Ρεάλ Μαδρίτης-Λειψία.

Βίοι αντίθετοι στην πρεμιέρα για Ρεάλ και Λειψία… Και, ίσως, το σκηνικό να μην αλλάξει ούτε μετά τη δεύτερη αγωνιστική.

Η Ρεάλ καθάρισε περίπου σε ένα εικοσάλεπτο τη Σέλτικ μέσα στη Γλασκώβη…

Και η Σαχτάρ περίπου σε ένα τριαντάλεπτο τη Λειψία, μέσα στη Red Bull Arena…

Οι Γερμανοί ψάχνουν άμεση αντίδραση. Το Σάββατο επιβλήθηκαν 3-0 της Ντόρτμουντ και παραμένουν μία από τις πιο απρόβλεπτε ομάδες στην Ευρώπη. Οι Μερένχες θέλουν να κάνουν το 2 στα 2 και να καθαρίσουν από νωρίς και όλα προμηνύουν ένα συναρπαστικό ματς που θα παρακολουθήσετε ζωντανά, αύριο στις 10, από το MEGA.

Από τα αποψινά ματς, ξεχωρίζει η μεγάλη επιστροφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο Μόναχο με τη φανέλα της

Μπαρτσελόνα. Στην πρεμιέρα έκανε χατ τρικ και θέλει να βοηθήσει τους Καταλανούς να συνεχίσουν το αήττητο εφετινό σερί τους.

Σίγουρα η Αλιάνζ Αρένα ξυπνά κακές μνήμες στους Μπλαουγκράνα, ωστόσο ο Τσάβι, ερωτηθείς αν το γήπεδο της Μπάγερν αποτελεί για αυτούς το «σπίτι του τρόμου»… χαμογέλασε.

Στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, η Λίβερπουλ φιλοξενεί τον Άγιαξ.

Πηγή: megatv.com

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης