Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τα προσχήματα: Ο Κουτσιαύτης τηλεκριτικός στο OPEN!

Ούτε τα προσχήματα: Ο Κουτσιαύτης τηλεκριτικός στο OPEN!
Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023 - 00:17

Ούτε τα προσχήματα! Ο Μένιος Κουτσιαύτης (Αρτας) έκανε τηλεκριτική διαιτησίας στο κανάλι OPEN, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Ο 45χρονος πρώην διαιτητής ο οποίος στις 28/12 σφύριξε Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1, που ήταν το τελευταίο ματς πριν κρεμάσει τη σφυρίχτρα του.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Αλλαγή τηλεκριτικού διαιτησίας είχαμε στο κανάλι OPEN, συμφερόντων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Ο Κερκυραίος Τάσος Κάκος αποτελεί παρελθόν και τις επίμαχες φάσεις σχολιάζει ο Μένιος Κουτσιαύτης (Αρτας) ο οποίος κρέμασε τη σφυρίχτρα του στο τέλος του χρόνου, συμπληρώνοντας το όριο ηλικίας των 45 ετών. Μάλιστα, ο Κουτσιαύτης, το τελευταίο ματς που σφύριξε ήταν Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1, για την 15η αγωνιστική, ματς που έγινε στις 28/12!

Στις 8/1 ήταν η δεύτερη αθλητική εκπομπή του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη που ο Κουτσιαύτης σχολίαζε τις επίμαχες φάσεις. Δεν ανακοινώθηκε κάτι σχετικό με την αποχώρηση του Κάκου ή με την αντικατάστασή του από τον Κουτσιαύτη.

Όπως φαίνεται, με την περίπτωση του Κουτσιαύτη δεν υπάρχει κανένας φραγμός. Υπόλογος και ο Μπένετ που δεν έχει διαγράψει ακόμη τον Κουτσιαύτη από τα μητρώα των διαιτητών, όπως προβλέπεται από τον σχετικό κανονισμό. Η ...εξέλιξη του Κουτσιαύτη εκθέτει και τον ίδιον τον Μπένετ και αναφερόμαστε στους ορισμούς που κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάκος αποτελεί παρελθόν επειδή κάποιοι δεν τον θεωρούσαν συνεργάσιμο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το συμβόλαιό του έληξε στο τέλος του 2022 και απομακρύνθηκε με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης