Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελλάδα ο Φέτελ

Ελλάδα ο Φέτελ
Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 - 22:00

«Pit stop» στην Ελλάδα θέλει ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Την επιθυμία του να επισκεφτεί για μία ακόμα φορά τη χώρα μας και αν τη διαφημίσει σε όλο τον κόσμο εξέφρασε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1!

Μετά από δύο χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα των πιλότων της Formula 1, Nazionale Piloti, αγωνίστηκε ξανά επί γερμανικού εδάφους, λίγα 24ωρα πριν την μάχη του Hockenheim! Στον απόηχο της κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, οι κερκίδες του σταδίου Herbert Drose γέμισαν με 10.000 θεατές που απόλαυσαν ένα ευχάριστο απόγευμα, στην αναμέτρηση των οδηγών με ομάδα επίλεκτων. Τελικό σκορ, 4-2 υπέρ της Nazionale Piloti, με γκολ των Pascal Wehrlein, Stefano Coletti, Jules Bianchi και Maro Engel.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον αγώνα που έγινε στην όμορφη πόλη της Hanau, ήταν φυσικά ο τοπικός ήρωας Sebastian Vettel, που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους φορώντας φυσικά τη φανέλα με το Νο1.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Γερμανός αστέρας της Formula 1 και η υπεύθυνη Τύπου της Infiniti Red Bull Racing, Britta Roeske, είχαν συζητήσεις με τον πρόεδρο της Know How Consulting, Κώστα Μαστοράκη, σχετικά με τρόπους με τους οποίους μπορούν να βοηθήσουν τον ελληνικό τουρισμό. Ο Vettel έχει επισκεφτεί πολλές φορές τη χώρα μας και εξετάζει το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός τηλεοπτικού σποτ μέσω του οποίου θα καλεί τους απανταχού φίλους της Formula 1 (και όχι μόνο) στην Ελλάδα!

Επιστρέφοντας στο... αγωνιστικό κομμάτι, όλα τα μέλη της Nazionale Piloti, εξέφρασαν για πολλοστή φορά τη συμπαράστασή τους στον φυσικό αρχηγό της, Michael Schumacher, που δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο της Λωζάνης.

Στη σύνθεση της ομάδας των πιλότων, εκτός από τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ήταν ακόμα ο Bianchi που είναι επίσημος οδηγός της Marussia F1 και μέλος της οικογένειας της Ferrari, ο δοκιμαστής της Caterham F1 Robin Frijns, o Pascal Wehrlein που τρέχει στο DTM με τη Mercedes και πλειάδα ταλαντούχων οδηγών μικρότερων κατηγοριών όπως οι Conor Daly (GP2), Arthur Pic (GP2) Stefano Coletti (GP2), Nathanael Berthon (GP2), Riccardo Agostini (GP3) αλλά και μόνιμα μέλη της ομάδας όπως οι Engel και Christian Montanari.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια του αγώνα θα δοθούν στο «Sophie-Scholl-Schule», ένα πρότυπο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπου παιδιά με και χωρίς ειδικές ανάγκες, μαθαίνουν πώς να συμβιώνουν και να μαθαίνουν μαζί.

Αρωγός στις προσπάθειες της Nazionale Piloti, ήταν για μία φορά η AEGEAN Oil που αποτελεί σταθερά στους τελευταίους αγώνες το «καύσιμο» για να συνεχίζουν οι οδηγοί να μάχονται στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Διαβάστε επίσης

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ξανά!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ξανά!

Από την Παρασκευή βρίσκεται στον... αέρα ξανά η τηλεοπτική εκπομπή ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

Επέστρεψαν δριμύτεροι!

Επέστρεψαν δριμύτεροι!

Η θρυλική εκπομπή της Θύρας 7 επέστρεψε δριμύτερη. Την τιμητική της είχε - ποια άλλη; - η βαζέλα.