Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επτάσφαιρος» ο Αστέρας

«Επτάσφαιρος» ο Αστέρας
Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015 - 23:13

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΙΚΑΣ

Έκανε το λάθος να προηγηθεί και στη συνέχεια να ισοφαρίσει η Τσουκαρίτσκι τον φιλοξενούμενο, Ερυθρό Αστέρα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» την έκαναν να το μετανιώσει. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν τη νικηφόρα τους πορεία στο πρωτάθλημα και την 20η αγωνιστική, δείχνοντας πως το… έργο φέτος έχει μόνο έναν πρωταγωνιστή.

Η Τσουκαρίτσκι που αποτελεί από τις εκπλήξεις της φετινής Super Liga, σόκαρε αρχικά την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ανοίγοντας το σκορ με τον Πάβλοβιτς μόλις στο 4’. Οι «ερυθρόλευκοι» συνήλθαν σχετικά γρήγορα και αρχικά ισοφάρισε με τον Γκρούγιτς στο 13’ και συνέχεια πήραν κεφάλι στο σκορ π με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιμπάνιες στο 21’. Ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ, έκανε το… λάθος να ισοφαρίσει στο 31’ σε 2-2 όμως λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (45’+2), ο Σρνιτς έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Αστέρα.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, έδειξαν πως θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη, και το έκαναν με τον πλέον πειστικό τρόπο, πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα γκολ! Αρχικά, ο Ούγκο Βιεϊρά, έκανε το 4-2 στο 51’ ενώ λίγο αργότερα ο Ιμπάνιες, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ αύξησε το δείκτη του σκορ. Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο Ερυθρός Αστέρας, με τον Σρνιτς να πετυχαίνει κι εκείνος δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση στο 75’. Το τελικό 7-2, διαμόρφωσε ο Γιόβιτς στο 87’, επτά μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Με τη νίκη τους αυτή, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου έχοντας 56 πόνους, παραμένουν πρώτοι με διαφορά από δεύτερη Μπόρατς Τσάτσακ με 19 βαθμούς! Ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά από την αιώνια αντίπαλο Παρτιζάν, η οποία βρίσκεται πλέον σε απόσταση 24 βαθμών!

Τσουκαρίτσκι (Πόποβιτς): Στεφάνοβιτς - Στοΐκοβιτς, Πγιασεντίν, Όστογιτς, Μπόλγεβιτς – Σρνιτς, Μπ. Γιάνκοβιτς (46’ Ν. Γιάνκοβιτς) - Μάντιτς (73’ Γιοβάνοβιτς), Μάτιτς (65’ Αντι), Μπόγιτς - Πάβλοβιτς

Ερυθρός Αστέρας (Μπόζοβιτς): Κάχριμαν – Πέτκοβιτς, Παβίσεβιτς, Λούκοβιτς, Ιμπάνιες – Ντόναλντ, Γιοβάνοβιτς (78’ Ρίστιτς) - Πλάβτσιτς, Γκρούγιτς (85’ Σικίμιτς), Σρνιτς – Βιεϊρά (80’ Γιόβιτς)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Επέκταση σε Σιμόνοβιτς

Επέκταση σε Σιμόνοβιτς

Στην επέκταση συμβολαίου με τον 29χρονο φόργουορντ μέχρι το τέλος της σεζόν προχώρησε η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα.