Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να γίνει σαν τον Ολυμπιακό»

«Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να γίνει σαν τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 - 12:47

Μίλος Σέστιτς, Ίλια Ίβιτς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Μάρκο Πάντελιτς, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Γιάγκος Βούκοβιτς έπαιξαν στον Ολυμπιακό αφότου είχαν αγωνιστεί με τον Ερυθρό Αστέρα. Το αντίθετο δρομολόγιο ακολούθησαν οι Μίρνες Σίσιτς, Αλεξάνταρ Κάταϊ και Μοχάμεντ ελ Φαρντού Μπεν, με τον επιθετικό από τις Κομόρες να παραχωρεί συνέντευξη και να σημειώνει πως ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να γίνει όπως ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς

Δεν ήξερα πως ο Λούκα έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα. Τον ήξερα από την Ελλάδα, είναι εξαιρετικός παίκτης, αλλά και άνθρωπος. Ελπίζω να αφήσω θετικές εντυπώσεις, όπως άφησε εκείνος στην Αθήνα.

Για τα γκολ που σημείωσε το καλοκαίρι κόντρα στην Παρτιζάν

Μετά τα γκολ ενάντια στην Παρτιζάν, έλαβα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στα social media. Ήταν τρελό να με συγχαίρουν οπαδοί και παίκτες από άλλη ομάδα. Φαινόταν παράξενο, αλλά εκτίμησα αυτή τη «χειρονομία». Θα υπάρξουν νέα γκολ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τον τίτλο.

Για τη μεταγραφή του στον Αστέρα

Γίνεται πιο εύκολο όταν γνωρίζεις τον προπονητή και τον τρόπο δουλειάς του. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να παίζω σε ένα κλαμπ όπως αυτό, τούτη την περίοδο και ο Αστέρας ήταν η πρώτη μου επιλογή αφότου θα έφευγα από τον Ολυμπιακό.

Για τον λόγο που έφυγε από τον Ολυμπιακό

Ο τελευταίος τεχνικός δεν μου εξήγησε γιατί δεν έπαιζα. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Αστέρα, όλοι με καλωσόρισαν θερμά και είμαι ήδη μέλος της οικογένειας.

Για το γεγονός πως προέρχεται από μια ομάδα με πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία

Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να γίνει σαν τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως μερικές ομάδες από τέτοιες λίγκες θα παίξουν στο Champions League και είμαι έτοιμος να βοηθήσω.

Διαβάστε επίσης

Χρόνια Πολλά μεγάλε Αστέρα!

Χρόνια Πολλά μεγάλε Αστέρα!

Ο Ερυθρός Αστέρας ιδρύθηκε σαν σήμερα το 1945. Συμπληρώνει 73 χρόνια από την ίδρυσή του και όλοι φυσικά του εύχονται τα καλύτερα.