Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σε κώμα ο Κούζμιτς μετά από τροχαίο

Σε κώμα ο Κούζμιτς μετά από τροχαίο
Κυριακή, 14 Ιουλίου 2019 - 12:56

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κώμα. Ο Σέρβος σέντερ έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα της Κυριακής και, σύμφωνα με Σερβικά ΜΜΕ, έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και το στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες κυκλοφορούν γύρω από το θέμα, ο Κούζμιτς επέστρεφε από γάμο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο όχημα. Μάλιστα, συνεπιβάτης του ήταν ο μπασκετμπολίστας Μπόνγκνταν Ίλιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας επιβεβαίωσε την είδηση και τόνισε ότι θα δώσει περισσότερες πληροφορίες, σταδιακά.

Αναλυτικά:

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει με θλίψη τους Σέρβους φιλάθλους ότι τα ξημερώματα της Κυριακής στην εθνική ομάδα, ο παίκτης μας και διεθνής, Όγκνιεν Κούζμιτς, έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Ο Όγκνιεν έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο κεφάλι και στο στήθος, και λόγω της ιδιαιτερότητας των τραυματισμών, είναι σε εξέλιξη η επείγουσα μεταφορά του στο Βελιγράδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα ενημερώσει τους φιλάθλους, όταν συγκεντρώσει πλήρεις πληροφορίες και λαμβάνοντας πάντα υπ’ όψι την ιδιωτικότητα του Όγκνιεν Κούζμιτς και της κρισιμότητας της κατάστασης.

Διαβάστε επίσης