Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλούνοβιτς: «Αδελφοποιημένοι, αλλά…»

Μιλούνοβιτς: «Αδελφοποιημένοι, αλλά…»
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:49

Την ανυπομονησία του για το ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και την θέληση, του ιδίου και των συμπαικτών του, για τη νίκη, τόνισε με δηλώσεις του ο Νεμάνια Μιλούνοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός του Ερυθρού Αστέρα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Από την ημέρα της κλήρωσης ανυπομονούμε γι’ αυτό το ματς. Περιμένω μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, καθώς όλα θα είναι ερυθρόλευκα, μιας και είναι γνωστή πως πρόκειται για αδελφοποιημένους συλλόγους. Εμείς πάντως θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους πρώτους μας βαθμούς στο Champions League. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, ξέρουμε τους μεγαλύτερους κινδύνους και από πού προέρχονται, αλλά η ελληνική ομάδα έχει και αδυναμίες.

Η ήττα από την Παρτιζάν μας έδωσε μάθημα και είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια καλή εμφάνιση και θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είμαι σίγουρος πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι φίλαθλοί μας είναι ο δωδέκατος παίκτης μας πάντα και αυτή τη φορά θα υπάρχει και κόσμος του Ολυμπιακού. Αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

«Έτοιμος ο Γκαρσία»

«Έτοιμος ο Γκαρσία»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, για τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα, επί της Μάτσβα, αλλά και το παιχνίδι της Τρίτης, με τον Ολυμπιακό.