Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποχαιρέτησε τoν Ερυθρό Αστέρα ο Μιλόγεβιτς

Αποχαιρέτησε τoν Ερυθρό Αστέρα ο Μιλόγεβιτς
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 15:39

Έμοιαζε αναμενόμενο και έγινε, εντέλει, πραγματικότητα. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποχαιρέτησε τον Ερυθρό Αστέρα, λέγοντας ότι θέλει να κάνει ένα διάλειμμα. Μετά από 2,5 χρόνια συνεργασίας, οι δύο πλευρές «χώρισαν» και δεν προχωρούν, πλέον, μαζί.

«Πήρα την απόφαση να μη συνεχίσω στον Ερυθρό Αστέρα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους κ. Τέρζιτς και Ντράγκαν Μιλόσεβιτς, που πίστεψαν σε εμένα. Τον κ.Μιρκέλα, γιατί τα αποτελέσματα που ήρθαν είναι δικά του, όσο είναι και δικά μου. Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους, τους οπαδούς, δεν ξέρω τι να πω», είπε αρχικά ο Μιλόγεβιτς.

«Η απόφαση αυτή ελήφθη πριν την αναμέτρηση με την Τσουκαρίτσκι. Για αυτό είχα πει ότι είναι το πιο γλυκό. Ο νέος προπονητής θα έχει το χρόνο να γνωρίσει την ομάδα. Έχει 11 βαθμούς προβάδισμα, νομίζω πως ήδη έχουμε κερδίσει τον τίτλο. Ξέρω ότι θα ήταν περίπλοκο να έφευγα το καλοκαίρι, γιατί ξέρω τις δυσκολίες του πρώτου καιρού και για αυτό ήθελα ο διάδοχός μου να έχει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται», συνέχισε.

«Για πρώτη φορά ο Αστέρας έδωσε τόσα πολλά παιχνίδια. Χρειάζομαι ένα διάλειμμα με την οικογένειά μου. Φυσικά, θα χρησιμοποιήσω αυτό τον χρόνο για εκπαίδευση, αλλά πρώτα από όλα θα αφοσιωθώ στην οικογένειά μου», κατέληξε, εξηγώντας την απόφασή του.

Διαβάστε επίσης