Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χουάνγκ: «Οι οπαδοί τoυ Ερυθρού Αστέρα είναι το ίδιο τρελοί με εκείνους του Ολυμπιακού»

Χουάνγκ: «Οι οπαδοί τoυ Ερυθρού Αστέρα είναι το ίδιο τρελοί με εκείνους του Ολυμπιακού»
Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:00

Εποχή Ινμπόμ Χουάνγκ στον Ερυθρό Αστέρα και με τη βούλα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου παρουσίασαν επίσημα τον Νοτιοκορεάτη μέσο, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περιόδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Mάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε στην παρουσίαση του, αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά για τον κόσμο του Θρύλου, μετά την ανάρτηση που είχε κάνει στα social media για εκείνους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον κόσμο:

«Αν μου πει ο προπονητής μπορώ να παίξω και τερματοφύλακας. Όλα θα πάνε καλά. Ξέρω ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στη Σερβία και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη. Κατέκτησε το Champions League το 1991. Οπότε, πιστεύω ότι οι νέοι παίκτες πρέπει να γνωρίζουν από πού προέρχονται, ότι πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Ξέρω ότι οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα είναι εξίσου τρελοί με εκείνους του Ολυμπιακού και αυτό δίνει πολλά κίνητρα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερα στο μέλλον, και νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω σε αυτό»

Διαβάστε επίσης