Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαίρομαι να βλέπω τον Αστέρα»

«Χαίρομαι να βλέπω τον Αστέρα»
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 22:06

Την Τετάρτη το μεσημέρι συναντήθηκαν στο «Μαρακανά» δύο θρύλοι του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Μίογκραντ Μπελοντέντιτσι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες παλαιότερα.

Οι δυο τους, αγωνίστηκαν στην ομάδα του 1991, που κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ο Μπελοντέντιτσι αυτή την περίοδο είναι προπονητής των μικρών εθνικών ομάδων της Ρουμανίας (από εκεί κατάγεται) και σε επίσκεψη του στο «Μαρακανά», μίλησε με τον Κροάτη κόουτς! Για αρκετή ώρα οι δύο άνδρες αντάλλαζαν τις απόψεις τους και επίσης συζήτησαν πράγματα από το παρελθόν, όπως για παράδειγμα την εξαιρετική χρονιά του 1991, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν «γράψει» ιστορία, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Μπελοντέντιτσι σε δηλώσεις του, τόνισε πως «χαίρομαι να βλέπω την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ρόμπερτ κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαι πεπεισμένος ότι θα κατακτήσει το τίτλο».

Διαβάστε επίσης

«Παίζει» του Κράμαρικ

«Παίζει» του Κράμαρικ

Μπορεί να απομένουν ακόμη 5 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα να κάνει προσπάθεια να καλύψει τους 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρτιζάν, όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου σιγά σιγά σκέφτονται τις κινήσεις του καλοκαιριού.

Ματιές για Κουφρέ!

Ματιές για Κουφρέ!

Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως έχει ρίξει τα… δίχτυα του στην Κροατική αγορά.

Εν αναμονή του «Ράμπο»

Εν αναμονή του «Ράμπο»

Ο Ντέγιαν Πέτκοβιτς πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και διαφόρων ομάδων της Βραζιλίας και η καριέρα του αποτέλεσε τον λόγο για να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ γύρω από την ζωή του με το όνομα «Γκρίνγκο».

Η Χάιντουκ Κούλα και ο Ροναλντίνιο

Η Χάιντουκ Κούλα και ο Ροναλντίνιο

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Χάιντουκ Κούλα, την Κυριακή, η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα κατάφερε να γυρίσει το κατά της 1-0 και έφτασε τελικά στην νίκη με 3-1, αποτέλεσμα που την κρατά ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.