Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Χάιντουκ Κούλα και ο Ροναλντίνιο

Η Χάιντουκ Κούλα και ο Ροναλντίνιο
Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011 - 20:38

Στο παιχνίδι με αντίπαλο την Χάιντουκ Κούλα, την Κυριακή, η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα κατάφερε να γυρίσει το κατά της 1-0 και έφτασε τελικά στην νίκη με 3-1, αποτέλεσμα που την κρατά ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου.

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Ρόμπερτ Προσινέτσκι μίλησε για το παιχνίδι: «Είχαμε προβλήματα στο παιχνίδι. Σε αυτό ρόλο φυσικά έπαιξε πως δεν αγωνίστηκαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συμπεριφορά της ομάδας και μπορούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι.

Εν τω μεταξύ οι διοικήσεις Ερυθρού Αστέρα και Φλαμένγκο έφτασαν σε συμφωνία, ώστε να αγωνιστούν σε φιλικό ματς τον Αύγουστο, στην τιμή του Ντέγιαν Πέτκοβιτς ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα αγωνιζόμενος και στις δύο ομάδες. Ολοι στην Σερβία πλέον περιμένουν την άφιξη του Ροναλντίνιο και της παρέας του τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Διαβάστε επίσης

Εν αναμονή του «Ράμπο»

Εν αναμονή του «Ράμπο»

Ο Ντέγιαν Πέτκοβιτς πραγματοποίησε μεγάλη καριέρα με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα και διαφόρων ομάδων της Βραζιλίας και η καριέρα του αποτέλεσε τον λόγο για να γυριστεί ένα ντοκιμαντέρ γύρω από την ζωή του με το όνομα «Γκρίνγκο».

«Χαίρομαι να βλέπω τον Αστέρα»

«Χαίρομαι να βλέπω τον Αστέρα»

Την Τετάρτη το μεσημέρι συναντήθηκαν στο «Μαρακανά» δύο θρύλοι του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Μίογκραντ Μπελοντέντιτσι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες παλαιότερα.

«Μπορούμε να πάμε πρώτοι»

«Μπορούμε να πάμε πρώτοι»

Απομένουν πέντε αγωνιστικές ακόμη για την λήξη του πρωταθλήματος και ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 3 βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Παρτιζάν.