Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ματιές για Κουφρέ!

Ματιές για Κουφρέ!
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2011 - 20:26

Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως έχει ρίξει τα… δίχτυα του στην Κροατική αγορά. Μετά τον Αντριου Κράμαρικ, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, έχουν βάλει… στόχο τον αμυντικό (αριστερό μπακ και στόπερ) της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (εκεί παίζει και ο Κράμαρικ), Λεάντρο Κουφρέ.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή, «αρέσει» πολύ στον προπονητή του Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι και όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας έχει δώσει το «οκ» για την απόκτηση του.

Το συμβόλαιο του Κουφρέ λήγει το καλοκαίρι και έτσι, η ομάδα θα έχει να διαπραγματευτεί μόνο με τον παίκτη. Σημειώνεται πάντως, πως η υπόθεση του δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αφού το κασέ του είναι υψηλό. Αλλωστε, το ότι έχει αγωνιστεί σε Ρόμα κα Μονακό, τα λέει… όλα.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η μεταγραφή ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη που θα ανεβάσει επίπεδο τον Ερυθρό Αστέρα…

Διαβάστε επίσης

Είπαν «αντίο» τα αδέρφια μας

Είπαν «αντίο» τα αδέρφια μας

Ο Ερυθρός Αστέρας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της σέρβικης Σούπερ Λίγκας, αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) στην έδρα της ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Γι’ αυτό είμαστε αδέρφια!

Γι’ αυτό είμαστε αδέρφια!

Ο Ολυμπιακός είναι αδελφοποιημένος με τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα και μεταξύ τους υπάρχουν πολλά κοινά!

«Παίζει» του Κράμαρικ

«Παίζει» του Κράμαρικ

Μπορεί να απομένουν ακόμη 5 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα να κάνει προσπάθεια να καλύψει τους 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρτιζάν, όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου σιγά σιγά σκέφτονται τις κινήσεις του καλοκαιριού.

«Χαίρομαι να βλέπω τον Αστέρα»

«Χαίρομαι να βλέπω τον Αστέρα»

Την Τετάρτη το μεσημέρι συναντήθηκαν στο «Μαρακανά» δύο θρύλοι του Ερυθρού Αστέρα. Συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τον Μίογκραντ Μπελοντέντιτσι, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες παλαιότερα.