Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είπαν «αντίο» τα αδέρφια μας

Είπαν «αντίο» τα αδέρφια μας
Κυριακή, 8 Μαΐου 2011 - 14:38

Ο Ερυθρός Αστέρας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της σέρβικης Σούπερ Λίγκας, αναδείχτηκε ισόπαλος (0-0) στην έδρα της ΟΦΚ Βελιγραδίου.

Με αυτό τον τρόπο, οι «ερυθρόλευκοι» από το Βελιγράδι, είπαν «αντίο» στο πρωτάθλημα, αφού την Παρασκευή, η Παρτιζάν επικράτησε στην έδρα της Μπόρτσα με 4-0. Πλέον, η διαφορά μεταξύ της πρώτης Παρτιζάν και του δεύτερου Ερυθρού Αστέρα, είναι στους 5 βαθμούς και απομένουν 4 αγωνιστικές ακόμη για το τέλος του «μαραθωνίου». Όπως γίνεται αντιληπτό, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι εξαιρετικά δύσκολη...

ΑΤΥΧΟΣ…

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, ο Αστέρας ήταν πολύ ανώτερος από τον ΟΦΚ Βελιγραδίου, είχε την υπεροχή των κινήσεων και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα, στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, χάθηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες, μια με τον Καλουντιέροβιτς στο 78’ και μια με τον Μπόρχα στο 90’. Μάλιστα, η φάση του πρώτου (με κεφαλιά), ακούμπησε και το δοκάρι.

Διαβάστε επίσης

Γι’ αυτό είμαστε αδέρφια!

Γι’ αυτό είμαστε αδέρφια!

Ο Ολυμπιακός είναι αδελφοποιημένος με τους φίλους του Ερυθρού Αστέρα και μεταξύ τους υπάρχουν πολλά κοινά!

«Θα τα δώσουμε όλα»

«Θα τα δώσουμε όλα»

Αν και ο Ερυθρός Αστέρας έχει ελάχιστες πιθανότητες για τον τίτλο, οι παίκτες τονίζουν πως θα τα δώσουν όλα

Ματιές για Κουφρέ!

Ματιές για Κουφρέ!

Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως έχει ρίξει τα… δίχτυα του στην Κροατική αγορά.

«Παίζει» του Κράμαρικ

«Παίζει» του Κράμαρικ

Μπορεί να απομένουν ακόμη 5 αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος και η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα να κάνει προσπάθεια να καλύψει τους 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Παρτιζάν, όμως, οι ιθύνοντες του συλλόγου σιγά σιγά σκέφτονται τις κινήσεις του καλοκαιριού.