Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί είναι οι Delije!

Αυτοί είναι οι Delije!
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 - 00:05

Οι οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχθηκαν τον Ερυθρό Αστέρα με ένα υβριστικό πανό, το οποίο δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από πλευράς της σερβικής ομάδος.

Προφανώς, οι φίλοι των Ισραηλινών, ήθελαν να… πικάρουν τους στη «Nokia Arena» απέναντι στους πρωτάρηδες στην Ευρωλίγκα «ερυθρόλευκου», οι οποίοι ηττήθηκαν με 96-82. Ωστόσο, η διοίκηση του Αστέρα, απάντησε στις προκλήσεις των φίλων της Μακάμπι, με ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Φαίνεται πως οι φίλοι της Μακάμπι προσπάθησαν να βρεθούν στο επίκεντρο της δημοσιότητας όπως οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έπειτα την αναμέτρηση απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν σε ένα κατάμεστο γήπεδο, όπου δημιούργησαν μία αξιομνημόνευτη ατμόσφαιρα, για την ομάδα μιλούσε όλη η μπασκετική Ευρώπη.

Ωστόσο, διάλεξαν το λάθος μονοπάτι, αμαυρώνοντας τη φήμη της ομάδος τους, ενώ οι Delije ως έχουν δικαίωμα επευφημούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια την αγαπημένη ομάδα τους».

Για τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα οι οποίοι είναι οι κορυφαίοι στην Ευρώπη και είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, υποκλίθηκε όλη η μπασκετική Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα και το ματς με τη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Μάλιστα, οι φίλοι της ρωσικής ομάδας έφτιαξαν ένα βίντεο στο οποίο στάζουν… μέλι για την τρομερή εξέδρα που δημιούργησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Βελιγράδι. Δείτε το παρακάτω το εκπληκτικό βίντεο που έφτιαξαν για τους Delije, το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ποιοι είναι οι οπαδοί του Αστέρα…

Διαβάστε επίσης

Στους «8» ο Αστέρας

Στους «8» ο Αστέρας

Με εντυπωσιακό τρόπο και τριάρα (3-0) επί της Ραντνίσκι ο Ερυθρός Αστέρας προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Και η Σερβία... ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

Και η Σερβία... ΠΕΙΡΑΙΑΣ!

ΕΛΛΗΝΙΚΑ συνθήματα φώναζαν τα αδέρφια μας στο «Μαρακανά» στο παιχνίδι με την Ραντνίτσκι, κατά του ΠΑΟ...

Τρέλα αλά Delije!

Τρέλα αλά Delije!

Στα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα έβαψε ένας φανατικός οπαδός της ομάδας το σπίτι του.

Ήταν στραβό το κλήμα...

Ήταν στραβό το κλήμα...

Δεν ανέχτηκαν οι οπαδοί του Αστέρα την ήττα (1-0) από την νεοφώτιστη Βόζντοβατς. Δείτε πως αντέδρασαν!