Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτο δείγμα, θετικό

Πρώτο δείγμα, θετικό
Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 - 01:43

Αρκετά καλές εντυπώσεις έδωσε ο Ερυθρός Αστέρας στο πρώτο του φιλικό που πραγματοποίησε επί Σλοβενικού εδάφους, κόντρα στην βελγική Γκενκ.

Οι «ερυθρόλευοκοι» του Βελιγραδίου, ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 κόντρα σε μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη καθώς το πρωτάθλημά της ξεκινάει σε μια βδομάδα ενώ οι πρωταθλητές Σερβίας βρίσκονται μόλις στην 16η μέρα της προετοιμασίας τους.

Ο νέος προπονητής του Αστέρα, Νέναντ Λαλάτοβιτς, έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του οι οποίοι δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά πέτυχαν μόνο ένα γκολ με τον Λάζιτς στο 30’ να ισοφαρίζει. Ο 36χρονος τεχνικός, χρησιμοποίησε συνολικά μόλις 16 παίκτες καθώς οι «ερυθρόλευκοι» μετά από τις πολλές αποχωρήσεις είναι βρίσκονται σε στάδιο αναδιοργάνωσης και ψάχνονται να συμπληρώσουν το ρόστερ. Αυτοί πάντως που έπαιξαν, έδειξαν ευδιάθετοι και άφησαν αρκετές υποσχέσεις για επιτυχίες την νέα σεζόν που ξεκινάει στις 09/08.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λαλάτοβιτς): Ραΐκοβιτς, Πέτκοβιτς, Παβίσεβιτς, Λάζιτς, Μιγιαΐλοβιτς (58’ Τζότζεβιτς), Κοβάσεβιτς, Μίλιγιας (79’ Τζόκιτς), Σαβίσεβιτς (58’ Γκόγκιτς), Γκάβριτς, Λάζοβιτς (70’ Καρακλάγιτς), Ράκιτς (58’ Ντεσπότοβιτς)

Διαβάστε επίσης

Η λίστα του Λαλάτοβιτς

Η λίστα του Λαλάτοβιτς

Σελίδα που περιέχει 22 υποψήφιους παίκτες παρέδωσε ο νέος τεχνικός του Αστέρα στην διοίκηση.