Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Διαμάντι ο Μάρκο»

«Διαμάντι ο Μάρκο»
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 - 20:05

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει από την πλευρά του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Νέναντ Λαλάτοβιτς όσον αφορά την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Μόσχα κόντρα στην Σπαρτάκ, με την οποία ήρθαν ισόπαλοι (1-1).

Αυτός όμως που εισέπραξε τα καλύτερα λόγια από τον 36χρονο τεχνικό, ήταν ο Μάρκο Γκρούγιτς. Ο 18χρονος μέσος, μπήκε στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και φρόντισε να αναστατώνει με κάθε ευκαιρία την αντίπαλη άμυνα. Δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι παραπάνω για να γίνει το αγαπημένο παιδί του Λαλάτοβιτς, ο οποίος είπε για τον νεαρό χαφ: «Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γκρούγιτς μπήκε και έδειξε για ποιον λόγο είναι το διαμάντι του Ερυθρού Αστέρα. Είναι κρίμα που δεν κατάφερε να σκοράρει. Είχε κάνει άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα».

Η γενικότερη όμως εικόνα που σχημάτισε ο προπονητής των πρωταθλητών Σερβίας, ήταν θετική, με τον 36χρονο κόουτς να λέει λακωνικά: «Είμαι χαρούμενος που δεν ηττηθήκαμε. Προς το τέλος του αγώνα μάλιστα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος απ’ όσα είδα».

Διαβάστε επίσης

Περήφανος ο Λαλάτοβιτς

Περήφανος ο Λαλάτοβιτς

Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε αήττητος και την 6η αγωνιστική και ο προπονητής δεν μπορεί να μην χαμογελά.