Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι

Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 - 22:45

Στην κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της χρονιάς στοχεύει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα θα παραταχθούν στο ΔΑΚ Γλυφάδας με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς φαίνεται πως έχουν βρει το κουμπί του αντιπάλου τους. Η ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα έχει αντιμετωπίσει φέτος τρεις φορές την αντίστοιχη του Καλμαζίδη και έχει επικρατήσει και στις τρεις περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, ενώ επικράτησε και στον τελικό του League Cup. Ο Θρύλος γνωρίζει πού να χτυπήσει για να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει είτε τον ΠΑΟ είτε την Κηφισιά.

Διαβάστε επίσης

Γλεντήστε τον ΠΑΟΚ να πάμε τελικό!

Γλεντήστε τον ΠΑΟΚ να πάμε τελικό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα της Θεσσαλονίκης στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στοχεύει στην 4η φετινή νίκη επί του ΠΑΟΚ. Live από το gavros.gr στις 18:30/ΕΡΤ2.

ΜΟΝΟ ΕΣΥ, Θρύλε μου..

ΜΟΝΟ ΕΣΥ, Θρύλε μου..

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε να χάνει από τον ΠΑΟΚ με 2-0 σετ, έκανε την ολική ανατροπή και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας - Στις 18:00 η... δεύτερη κούπα, αντίπαλος η Κηφισιά...