Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χαρούμενος στην Ελλάδα, υψηλές απαιτήσεις» (pics)

«Χαρούμενος στην Ελλάδα, υψηλές απαιτήσεις» (pics)
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:49

Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Τζάστιν Νταφ. Ο Καναδός κεντρικός πέρασε από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου το πρωί της Τρίτης για να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, ενώ εν συνεχεία πήγε στα γραφεία του Θρύλου στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης έχει εξασφαλίσει ολιγοήμερη άδεια από τον προπονητή του, καθώς μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Από εκεί και πέρα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη, osfp.gr, έκανε λόγο πως με τέτοιο ρόστερ, ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να πετύχει όλους τους στόχους του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ένα φημισμένο κλαμπ και πιστεύω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο να είσαι κομμάτι ενός τέτοιου συλλόγου, μιας και δεν μπορεί ο κάθε αθλητής να το καταφέρει αυτό. Πραγματικά αισθάνομαι τυχερός που θα ζήσω σε μια χώρα και μια πόλη με τόσο μεγάλη Ιστορία. Γνωρίζω τον Αγκάμες και τον Τσούπκοβιτς, οι οποίοι είναι αθλητές «top class». Οι απαιτήσεις μας για την χρονιά σίγουρα είναι υψηλές, θα παλέψουμε σκληρά για τους εγχώριους τίτλους, αλλά και στους ευρωπαϊκούς μας αγώνες», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

«Ενθουσιασμένη που ήρθα!» (pics)

«Ενθουσιασμένη που ήρθα!» (pics)

Στην Ελλάδα βρίσκεται η πανέμορφη διαγώνιος του Ολυμπιακού, Σάσκια Χίπε. Η Γερμανίδα ήρθε στη χώρα μας, γνωρίστηκε με τις υπόλοιπες παίκτριες και δήλωσε ενθουσιασμένη.