Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κάνουμε μια καλή αρχή»

«Να κάνουμε μια καλή αρχή»
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 - 18:47

Ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά και τον Ηρακλή Χαλκίδας στον προκριματικό όμιλο του League Cup «Νικος Σαμαράς».

Τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα είναι τα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας στη φετινή σεζόν και ο τεχνικός του Θρύλου, Σλόμπονταν Μπόσκαν, δήλωσε ότι η ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τις αναμετρήσεις, προκειμένου να κάνει μια καλή αρχή.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο θα παίξουμε τα πρώτα επίσημα παιχνίδια μας και για μένα είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή μιας και για εμένα θα είναι οι πρώτοι αγώνες που θα κοουτσάρω την ομάδα. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία. Αντιμετωπίζουμε αυτούς τους δυο αγώνες με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και φυσικά θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση.»

Διαβάστε επίσης

Στο Ρέντη το PROtect Intergity

Στο Ρέντη το PROtect Intergity

Το PROtect Integrity και ο ΠΑΣΑΠ βρέθηκαν την Τρίτη στο κλειστό του Ρέντη, για να επιμορφώσουν στο πλαίσιο του προγράμματος της EU Athletes “Protect Integrity 2016” τις νταμπλούχες του Ολυμπιακού

Ο απολογισμός της Ακαδημίας βόλεϊ

Ο απολογισμός της Ακαδημίας βόλεϊ

Με τον εντυπωσιακό απολογισμό των έξι νικών σε επτά ματς συνεχίστηκε η παρουσία των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α.

Πρώτος και αήττητος

Πρώτος και αήττητος

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 3-1 σετ του Ηρακλή Χαλκίδας και πήρε την πρόκριση για το Final 4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς»