Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σημαντικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα»

«Σημαντικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα»
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 - 19:44

Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα Ελλάδας στους άνδρες στο βόλεϊ και ο Σλόμπονταν Μπόσκαν, ο τεχνικός του Θρύλου, σημείωσε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό το καλό ξεκίνημα.

«Είναι σημαντικό το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Η προσέγγισή μας στο παιχνίδι είναι πολύ σοβαρή γιατί γνωρίζουμε ότι η Παναχαϊκή είναι πολύ καλή στην έδρα της. Η ομάδα μου είναι συγκεντρωμένη και προετοιμασμένη για το πρώτο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής από την ομάδα μου. Έχουμε δυνατότητες αλλά χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά σε ορισμένους τομείς. Για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλω ίσως χρειαστούμε 1 μήνα. Μέσα από τα παιχνίδια ωστόσο θα δουλεύουμε όλοι μαζί για να κερδίζουμε και να εμφανίζουμε συνεχή πρόοδο και βελτίωση», ήταν τα λόγια του στο osfp.gr.

Ο αγώνας με τους Πατρινούς διεξάγεται εκτός έδρας στις 18:00.

Διαβάστε επίσης

Αφετηρία η Σαντορίνη για το 5ο σερί!

Αφετηρία η Σαντορίνη για το 5ο σερί!

Στη Σαντορίνη βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού η οποία το Σάββατο (22/10/2016) στις 19:00 θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Θήρας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.