Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016 - 08:45

Δύο νίκες περιελάμβανε το μενού της χθεσινής ημέρας για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα βόλεϊ των αντρών να ρίχνει νέα «φάπα» στις βαζέλες τη φετινή σεζόν (7η ήττα σε όλα τα αθλήματα) και την ομάδα μπάσκετ να επικρατεί εκτός έδρας των Τρικάλων με 81-60.

*Πότε; Ποτέ και πουθενά

Βαζέλες, βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Είστε και θα είστε πάντα οι καλύτεροι πελάτες. Στο 7-0 σας έχει ο Θρύλος φέτος σε όλα τα αθλήματα. Ολυμπιακός και Αγκάμεζ «κάρφωσαν» τον ΠΑΟ και στο βόλεϊ.

*Ο Αθηναίου ντύθηκε… Σπανούλης!

Οργίασε ο Έλληνας άσος, ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, είχε 4 ασίστ και κανένα λάθος. Βοήθησε τα μέγιστα τους «ερυθρόλευκους» να πάρουν τη νίκη με 81-60 μέσα στα Τρίκαλα και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

*Λαβράκι Νο3

Μετά τους Ρέτσο και Μανθάτη, ο Μπέντο θέλει να «βγάλει» και τον Ανδρούτσο, κάτι που φαίνεται και από την εμπιστοσύνη που του δείχνει, αφού τον έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.

*Η 3άδα της εκτόξευσης!

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» για την φοβερή πρόοδο των Ιντέγε, Σεμπά και «Μίλι» με… αποδείξεις.

*Με 1.500 ΓΑΥΡΟΥΣ στη Λευκωσία για το «διπλό»

Την στήριξη του κόσμου του θα έχει ο Θρύλος στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ της Κύπρου, αφού 1500 ΓΑΥΡΟΙ θα βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Σας «πονάνε» οι πρώην!

Σας «πονάνε» οι πρώην!

Βασίλης Σπανούλης και Λίμπερμαν Αγκάμεζ «καρφώνουν» τον ΠΑΟ. Ο Kill Bill εδώ και χρόνια, ο Λίμπερμαν ξεκίνησε ζεστός.

Φοβερός ο κόσμος

Φοβερός ο κόσμος

Από νωρίς ήταν στο κλειστό οι ΓΑΥΡΟΙ, που από την αρχή του αγώνα τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα και πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους.

Με το μυαλό στην Ευρώπη

Με το μυαλό στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Άρη, όπου επικράτησε με 3-0 σετ στο "Μελίνα Μερκούρη" και συνέχισε τις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών.

Στο «Μελίνα Μερκούρη» η Χίππε

Στο «Μελίνα Μερκούρη» η Χίππε

Η Γερμανίδα διαγώνιος βρέθηκε στο Ρέντη και παρακολούθησε το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Θρύλου κόντρα στην αντίστοιχη του Αρη.