Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να διευρύνουμε το σερί μας»

«Θέλουμε να διευρύνουμε το σερί μας»
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016 - 17:49

Δίχως κανένα πρόβλημα θα παραταχθεί στο Ζηρίνειο ο Θρύλος για τον αγώνα με την Κηφισιά, με τον Ολυμπιακό να έχει στόχο την όγδοη συνεχόμενη επιτυχία του.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη νίκη με 3-1 σετ επί του ΠΑΟ στο Ρέντη και θέλουν να επεκτείνουν τις επιτυχίες τους, τούτη τη φορά κόντρα στην ομάδα της Κηφισιάς.

Το ματς θα αρχίσει στις 18:00 και ο τεχνικός της ομάδας, Σλόμπονταν Μπόσκαν, μίλησε στο osfp.gr, σημειώνοντας πως στόχος είναι μόνο η νίκη.

«Η αποστολή μας κόντρα στην Κηφισιά δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο εμείς θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας. Ο στόχος μας είναι η νίκη και για να έρθει αυτή θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Η ομάδα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αποστολή μας», ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε επίσης

Τους τσάκισε ο bomber!

Τους τσάκισε ο bomber!

Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της έβδομης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ, μετά τη μεγάλη του εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας βόλεϊ

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων της Ακαδημίας βόλεϊ του Ολυμπιακού που μετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..